ΑρχικήinetΜετατρέψτε καθημερινά αντικείμενα σε touch pads με το κιτ Makey Makey

Μετατρέψτε καθημερινά αντικείμενα σε touch pads με το κιτ Makey Makey

αντικείμεναΥπάρχει ένα πείραμα που χρησιμοποιεί ένα πορτοκάλι για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια και που μας κάνει να σκεφτόμαστε πόσο τέλειο θα ήταν να μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε φρούτα ή άλλα καθημερινά αντικείμενα για να ελέγξουμε τις διάφορες συσκευές που χρησιμοποιούμε στη ζωή μας.

Η ιδέα της χρήσης καλωδίων για να μετατρέψουμε τα άψυχα αντικείμενα σε χρήσιμα λειτουργικά αντικείμενα δεν είναι ολοκαίνουργια, αλλά φαινόταν μάλλον υπερβολική στο παρελθόν για να κυκλοφορήσει για το ευρύ κοινό. Σας παρουσιάζουμε το Makey Makey: ένα κιτ εφεύρεσης για όσους χρησιμοποιούν καλώδια και clip για να μετατρέψει τα καθημερινά αντικείμενα σε ηλεκτρονικά touch pads.

Η ιδέα πίσω από αυτό μπορεί να φαίνεται σαν να βγήκε απ ‘ευθείας από κάποιο γελοίο επιστημονικό cartoon, αλλά είναι 100% πραγματική και εύκολη στη χρήση. Ξεκινώντας ως ένα εξαιρετικά επιτυχημένο έργο στο Kickstarter, το makey makey στοχεύει να κάνει τον κόσμο της επιστήμης και της κωδικοποίησης πιο προσιτό (και διασκεδαστικό).

Στον πίνακα κυκλωμάτων υπάρχουν χρωματισμένα σύρματα με ετικέτες που λένε τις ενέργειες που πραγματοποιούν (space, click, arrow movements). Τα σύρματα έχουν κλιπ στο άκρο που συνδέονται με το αντικείμενο της επιλογής σας, το οποίο στη συνέχεια συγχρονίζει τις κινήσεις με το σύστημα στο οποίο είναι συνδεδεμένο – δεν απαιτείται λογισμικό. Χρησιμοποιήστε έναν ελεγκτή παιχνιδιών που έχετε ζωγραφίσει σε χαρτί με μολύβι, για να παίξετε Super Mario, μετατρέψτε τη σκάλα σας σε γίγαντα πλήκτρα πιάνου ή προσθέστε λίγο ενδιαφέρον στη δουλειά σας, χρησιμοποιώντας ζελεδάκια σαν κουμπιά πληκτρολογίου για τον υπολογιστή – δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορείτε να κάνετε!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS