ΑρχικήinetBlack Friday: Η Apple "ρίχνει" το Apple Store. Δεν ψαρώνουμε!

Black Friday: Η Apple “ρίχνει” το Apple Store. Δεν ψαρώνουμε!

Black Friday σήμερα και η Apple δεν θα μπορούσε να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο συμμετέχοντας με τις δικές τις εκπτώσεις σε προϊόντα και αξεσουάρ. Μερικές ώρες πριν την μεγάλη μέρα, η εταιρεία αποφάσισε να κατεβάσει το site της.

Η τακτική αυτή αποτελεί κλασσική πρακτική marketing της εταιρείας οπότε μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι πρόκειται για επίθεση hacking ή DDoS. Αυτός είναι ένας πολύ εύστοχος τρόπος να τροφοδοτήσει τον ενθουσιασμό των καταναλωτών της που περιμένουν καρτερικά πάνω από τους υπολογιστές τους, μην τυχόν χάσουν κάποια super-duper προσφορά.Black Friday

Όσοι από εσάς ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία, θα παρατηρήσατε ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Apple Store εμφανιζόταν το εξής μήνυμα: “we’ll be back, we’re busy updating the Apple Store for you. Please check back soon.”

Πάντως, η Apple δεν έχει ανακοινώσει ποιες θα είναι εκπτώσεις για την σημερινή μέρα αλλά -μεταξύ μας- μην περιμένετε κανένα iPhone X ανάμεσα στις προσφορές. Εδώ με το ζόρι να το αποκτήσουν οι πελάτες που έχουν κάνει προπαραγγελίες, σε εμάς θα το δώσουν πρώτα;

Το θετικό είναι ότι σίγουρα θα βρείτε παλιότερα iPhone και MacBook μοντέλα σε χαμηλότερες τιμές καθώς και αξεσουάρ, αν και όλοι ξέρουμε ότι η Apple γενικά δεν φημίζεται για τις εκπτώσεις της.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και άλλα μέρη να αναζητήσετε αν ενδιαφέρεστε για τις προσφορές της Apple και ένα από αυτά είναι μια “αποθήκη” Black Friday 2017 προσφορών στην σελίδα του Bing.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε τον λιανοπωλητή που θέλετε και θα εμφανιστεί ο κατάλογος για το φετινό Black Friday deal, αν και είναι αυτονόητο ότι κάθε προϊόν της Apple αναμένεται να ζήσει τεράστια ζήτηση παντού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS