ΑρχικήinetΑποκτήστε τεχνολογικές δεξιότητες σε τιμή Black Friday

Αποκτήστε τεχνολογικές δεξιότητες σε τιμή Black Friday

τιμήΊσως είναι η επιθυμία να κάνουμε μια νέα αρχή ή ίσως είναι η ενοχή που αισθανόμαστε αφού περάσαμε ολόκληρη την εορταστική περίοδο καθισμένοι στον καναπέ και τρώγοντας ασταμάτητα μπισκότα και άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, αλλά το νέο έτος μας εμπνέει συχνά να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Οπότε αρχίζουμε να δίνουμε πολλά χρήματα για ακριβές συνδρομές σε γυμναστήρια, γραφόμαστε σε κάποιο τμήμα για να μάθουμε νέα γλώσσα ή αγοράζουμε δεκάδες βιβλία που υποσχόμαστε να διαβάσουμε.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και την καριέρα σας το 2018, αυτή η συνδρομή εφόρου ζωής στην Virtual Training Company, θα μπορούσε να βοηθήσει να μετατρέψετε τις υποσχέσεις της Πρωτοχρονιάς σε πραγματικότητα. H Virtual Training Company, ιδρύθηκε το 1996 και προσφέρει χιλιάδες, υψηλής ποιότητας μαθήματα που διδάσκονται από επιτυχημένους επαγγελματίες. Τώρα, η Virtual Training Company καταρτίζει τα καλύτερα μαθήματα της σε μια συνδρομή εφόρου ζωής – και την προσφέρει στη χαμηλότερη τιμή μέχρι τώρα.

Με περίπου 1.000 μαθήματα και 15 θέματα, όπως το σχεδιασμό γραφικών, τον προγραμματισμό και τη διαχείριση έργων, η Virtual Training Company μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας ή να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς νέο.

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, να αποκτήσετε εμπειρία σε προγράμματα όπως το Photoshop CC και το Final Cut Pro, είτε να ασχοληθείτε πλήρως με την καριέρα σας, υπάρχει κάτι εδώ για όλους. Το καλύτερο από όλα; η συμφωνία της Virtual Training Company έρχεται με μία προσφορά εφόρου ζωής, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε μάθημα θα θέλατε σήμερα, αύριο, τον επόμενο μήνα ή σε μερικά χρόνια από τώρα.

Μερικά ακόμα καλά νέα: Δεν χρειάζεται να περιμένετε έως την 1η Ιανουαρίου για να αρχίσετε τα μαθήματα. Αυτό το πακέτο κοστίζει συνήθως 2.500 δολάρια, αλλά προς τιμήν της Black Friday, μπορεί να γίνει δικό σας για μόλις $ 71.20 – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον κωδικό “BFRIDAY20” για να εξοικονομήσετε επιπλέον 20% στην τιμή πώλησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS