ΑρχικήinetΗ Motorola κοροϊδεύει τη διαφήμιση της Samsung για την Apple

Η Motorola κοροϊδεύει τη διαφήμιση της Samsung για την Apple

Η Motorola έχει δημοσιεύσει τη δική της διαφήμιση-παρωδία, εκτός από το ότι η συγκεκριμένη απευθύνεται στη Samsung!

διαφήμισηΣτη σχετική διαφήμιση της Samsung, φαίνεται ένας οπαδός της iPhone να μεγαλώνει και να «ωριμάζει» και να αλλάζει από την Apple στη Samsung, αφού συνειδητοποιεί ότι τα χαρακτηριστικά των τελευταίων μοντέλων iPhone είναι πιο πίσω τεχνολογικά από εκείνα της Samsung.

Η Motorola με αφορμή αυτή τη διαφήμιση δείχνει έναν άντρα σε ένα παρόμοιο διαμέρισμα, ο οποίος παρακολουθεί ένα βίντεο στο Samsung Galaxy Note 8 του.

Η φίλη του κοιτάζει το Note 8 με περιφρόνηση, προτού βγάλει το δικό της κινητό Motorola με έναν ενσωματωμένο προτζέκτορα και προβάλλει το ίδιο βίντεο στον τοίχο, ενώ εκείνος κοιτάζει με έκπληξη.

Στη διαφήμιση αναβοσβήνει η φράση: «Αναβάθμιση στην Αναβάθμιση».

Η Motorola δίνει έμφαση στα Mods της – τα modular add-ons που συνδέονται στα τηλέφωνα της σειράς Ζ της εταιρείας.

Αλλά ενώ το μήνυμα της Samsung (στην ανάλογη διαφήμιση) αναδεικνύει το φάσμα των χαρακτηριστικών των συσκευών της που έχουν κερδίσει τους οπαδούς της (όπως η στεγανοποίηση και η γραφίδα του Note 8), τα Moto Mods δεν έπληξαν αρκετά τους χρήστες smartphone.

Ωστόσο, αυτή η διαφήμιση είναι πολύ πιο στοχευμένη από τη διαφήμιση που έβγαλε η Motorola τον περασμένο Απρίλιο, σχετικά με τα καινούρια χαρακτηριστικά των συσκευών της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS