ΑρχικήinetΗ αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών αύξησε το μέγεθος της μπαταρίας στο Razer

Η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών αύξησε το μέγεθος της μπαταρίας στο Razer

Από τότε που η Apple αφαίρεσε την υποδοχή ακουστικών στα iPhone, υπάρχει κάποια ανησυχία κάθε φορά που μια άλλη μάρκα λανσάρει ένα ασύρματο τηλέφωνο.

ακουστικώνΠολύ καιρό τώρα, οι άνθρωποι κατηγορούν τους κατασκευαστές ότι αφαιρούν την υποδοχή με σκοπό να πουλήσουν επιπλέον ακριβά ακουστικά Bluetooth.

Το ίδιο συνέβη και με τη Razer, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της smartphone. Οι χρήστες δήλωσαν ότι αυτό το έκαναν έτσι ώστε να μπορούν να πουλήσουν τα ακουστικά USB C τα οποία κοστίζουν 79,99 δολάρια ή τα ακουστικά Bluetooth αξίας 99,99 δολαρίων.

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan, αποκάλυψε ότι η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών προσέδωσε μια ιδιαίτερα αξιοσέβαστη αύξηση, μεγέθους 500mAh, στη μπαταρία του τηλεφώνου.

Το μεγάλο τηλέφωνο έχει μια τεράστια μπαταρία, μεγέθους 4.000mAh, η οποία είναι αναμφισβήτητα απαραίτητη για να υποστηρίξει την έντονη απόδοση και το ρυθμό ανανέωσης της 120Hz οθόνης. (Προς πληροφόρηση, το Samsung Galaxy Note 8 διαθέτει μπαταρία 3.330 mAh).

Ο Tan ανέφερε σε μια δημοσίευση στο Facebook, ότι ο επιπλέον χώρος που προέκυψε από την αφαίρεση της υποδοχής έδωσε στους κατασκευαστές των τηλεφώνων τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη θερμική τους διαρροή, για καλύτερη απόδοση.

Σε απάντηση σε κάποιον που σχολίασε στο παραπάνω post, ο Tan πρόσθεσε ότι «κάθε χιλιοστό μετράει» στα εξαρτήματα συσκευασίας του τηλεφώνου. Η υποδοχή είναι ένα «ΜΕΓΑΛΟ εξάρτημα», είπε.

Με την υποδοχή ακουστικών, το τηλέφωνο «θα ήταν σημαντικά μεγαλύτερο», είπε.

Μάλιστα και σε άλλο σχόλιο όπου κάποιος διαμαρτυρόταν για την ηχητική εμπειρία χωρίς ακουστικά και έκανε πρόταση να γίνει το κινητό αδιάβροχο, ο Tan απάντησε καυστικά λέγοντας: «Ίσως το τηλέφωνο Razer δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Επιλέξτε κάποιο που δέχεται ακουστικά και έχει μικρή μπαταρία, ώστε να μπορείτε να κουβαλάτε και το φορτιστή μαζί σας».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS