ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Raspberry WebKiosk 7.0 για Raspberry Pi SBCs

Κυκλοφόρησε το Raspberry WebKiosk 7.0 για Raspberry Pi SBCs

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η γενική διαθεσιμότητα του Raspberry WebKiosk 7.0 βασισμένου σε λειτουργικό σύστημα Linux για υπολογιστές Single-board Raspberry Pi.

Αν θέλετε να μετατρέψετε το Raspberry Pi SBC σε ένα ισχυρό, ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα web kiosk, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Raspberry WebKiosk καθώς η τελευταία έκδοση φέρνει πολλές βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις, μαζί με τις τελευταίες ενημερώσεις Debian / Raspbian Stretch.Raspberry WebKiosk

Το Raspberry WebΚiosk 7.0 βασίζεται επίσης στο τελευταίο οικοσύστημα Raspbian / Debian GNU / Linux 9 “Stretch” και διαθέτει ομαλότερη αναπαραγωγή βίντεο HTML5, υποστήριξη Adobe Flash Player και επιτάχυνση βίντεο H264 / AVC.

Ένα web kiosk OS είναι ένα λειτουργικό σύστημα που προστατεύει την ιδιωτική ζωή των χρηστών μόνο από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επανεκκινώντας το μηχάνημα όπου εγκαθίσταται μετά από κάθε χρήση. Το Raspberry WebKiosk βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome ανοιχτού κώδικα για το περιβάλλον εργασίας χρήστη και για οποιονδήποτε σκοπό περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Μετά από κάθε χρήση, το web browser θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση και όλα τα αρχεία που θα ληφθούν θα διαγραφούν, γεγονός που καθιστά το Raspberry WebKiosk το τέλειο λειτουργικό σύστημα για Internet Cafes, δημόσιες βιβλιοθήκες και άλλα δημόσια ιδρύματα.

Το Raspberry WebΚiosk 7.0 χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση Chromium από προεπιλογή, η οποία περιλαμβάνει εκτύπωση, καθώς και ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα. Το λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί φιλικό προς τον χρήστη interface και εξασφαλίζει καλύτερη ανιχνευσιμότητα δικτύου Wi-Fi.

«Το Raspberry WebKiosk είναι σχεδιασμένο για τα φθηνότερα web kiosks και σταθμούς εργασίας για πολλούς χρήστες (καφετέριες, γραφεία, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες).» δήλωσε ειδικός αναλυτής.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS