ΑρχικήinetΤο Facebook ζητά φωτογραφίες χρηστών για να μπουν στα προφίλ τους!

Το Facebook ζητά φωτογραφίες χρηστών για να μπουν στα προφίλ τους!

Η καταπολέμηση των spam από το Facebook περιλαμβάνει τώρα ένα αίτημα για φωτογραφίες όπου θα φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των χρηστών.

φωτογραφίες

Το Wired επιβεβαίωσε με το κοινωνικό δίκτυο, ότι η δοκιμή θα εμφανίζεται σε χρήστες που προσπαθούν να εκτελέσουν ενέργειες που συνήθως κάνουν οι spammers, όπως η δημιουργία λογαριασμών, η αποστολή αιτημάτων φιλίας και η δημιουργία διαφημίσεων.

Αρκετά μεμονωμένα παραδείγματα του αιτήματος φωτογραφίας έχουν εντοπιστεί τους τελευταίους μήνες από τους χρήστες στο διαδίκτυο, αλλά είναι πιθανό να αρχίσουν να εξελίσσονται ευρύτερα τώρα που το Facebook ήταν θετικό στο να το επιβεβαιώσει.

Φαίνεται επίσης ότι το Facebook μπορεί να κλειδώνει τους χρήστες έξω από τους λογαριασμούς τους για ώρες κάθε φορά όσο κάνει ανασκόπηση των φωτογραφιών τους. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η διαδικασία ασφαλείας μπορεί να μην είναι τόσο συνηθισμένη όσο η ανάκτηση ενός κωδικού πρόσβασης, για παράδειγμα.

Ενώ το Facebook έχει υποσχεθεί να “διαγράψει οριστικά” την εικόνα από τους διακομιστές του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θυμηθείτε ότι πρόσφατα άρχισε να ζητά γυμνές φωτογραφίες χρηστών.

Αυτές οι γυμνές φωτογραφίες, όπως είπε η εταιρεία, θα διαγραφούν επίσης από τους διακομιστές της. Αλλά τώρα το Facebook θα έχει τόσο τα πρόσωπά σας όσο και τις γυμνές σας φωτογραφίες – ακόμα κι αν είναι για υποτιθέμενο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μήπως αρχίσατε κι εσείς να αισθάνεστε λίγο άβολα;

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS