ΑρχικήinetΠώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά σε Bitcoin για να βγείτε κερδισμένοι

Πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά σε Bitcoin για να βγείτε κερδισμένοι

BitcoinΈχετε πιθανώς ακούσει για το Bitcoin ή και για άλλα ψηφιακά νομίσματα, όπως το Dogecoin. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε ακριβώς πώς λειτουργεί το εν λόγω νόμισμα, πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη επένδυση. (Μόλις αυτή την εβδομάδα, ένα Bitcoin χτύπησε 10.000 δολάρια σε αξία.) Αλλά πώς μπορείτε να εξοικειωθείτε με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν γύρω σας και να προετοιμαστείτε προκειμένου να αναλάβετε ένα εντελώς νέο νόμισμα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ;

Το Bitcoin & Blockchain Bundle του OneMonth είναι ένα σταθερό μέρος για να ξεκινήσετε ως αρχάριοι τη διαδικασία εξοικείωσης. Υπάρχουν μαθήματα χωρισμένα σε δυο μέρη τα οποία  θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε όλα τα σχετικά με το νόμισμα και τι σημαίνει αυτό για το μέλλον. Θα μάθετε να αγοράζετε, να εμπορεύεστε και να αποθηκεύετε το νόμισμα, ώστε να μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε άνετοι και έτοιμοι να εισέλθετε στην αναπτυσσόμενη αγορά. Θα λάβετε επίσης 27 επιπλέον διαλέξεις, οι οποίες περιλαμβάνουν 3 ώρες περιεχομένου, που θα σας διδάξουν πώς λειτουργούν τα blockchains. Θα μάθετε πώς να στέλνετε και να λαμβάνετε και πώς να αγοράζετε στο Coinbase USD της Bitcoin (BTC) με $ 5.

Μέχρι το τέλος των δύο μαθημάτων, θα μπορείτε να μιλήσετε για το bitcoin με οποιονδήποτε σας ρωτήσει κάτι γι’ αυτό. Επιπλέον, θα έχετε ένα τεράστιο πλεονέκτημα ως επιχειρηματίες, εάν κατανοήσετε την τεχνολογία που υποστηρίζει το συγκεκριμένο νόμισμα.

Το Bitcoin & Blockchain Bundle του OneMonth κοστίζει συνήθως 128$, αλλά τώρα πωλείται 16$, δηλαδή με 87% έκπτωση για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα.

OneMonth

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS