ΑρχικήinetO Microsoft Edge για Android μπορεί να είναι έτοιμος σύντομα

O Microsoft Edge για Android μπορεί να είναι έτοιμος σύντομα

Η ανάπτυξη του Microsoft Edge για Android και iOS προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με ενημερώσεις που εκτελούνται τακτικά και στις δύο πλατφόρμες και τώρα φαίνεται ότι η Microsoft θα μπορούσε τελικά να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το πρόγραμμα περιήγησης σε όλους τους χρήστες.

Microsoft

Η έκδοση Android του Micrοsoft Edge δεν κυκλοφορεί πλέον ως beta έκδοση, αν και η ετικέτα προεπισκόπησης εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι η εταιρεία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του σταδίου δοκιμών και θα μπορούσε να εκτοξεύσει την εφαρμογή ως σταθερή έκδοση στο Play Store.

Η Microsoft δεν έχει πει τίποτε σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης Edge που είναι έτοιμο για δημόσια προβολή, αλλά η εταιρεία εργάστηκε σκληρά τελευταία για να κάνει την εφαρμογή πιο σταθερή και να επεκτείνει τη σειρά χαρακτηριστικών.

Για παράδειγμα, η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση έφερε ένα σκοτεινό θέμα στο πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και χαρακτηριστικά συγχρονισμού με κωδικό πρόσβασης, τα οποία θα έπρεπε να είναι χρήσιμα σε όσους χρησιμοποιούν τον Edge σε άλλες πλατφόρμες, όπως σε μια επιφάνεια εργασίας των Windows 10. Χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Micrοsoft, οι κωδικοί πρόσβασης μπορούν έτσι να περιφέρονται μεταξύ των συσκευών χρησιμοποιώντας τη δύναμη του cloud, καθιστώντας κάπως πιο εύκολο τον έλεγχο ταυτότητας στο Micrοsoft Edge στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες.

Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά στο Microsοft Edge, συμπεριλαμβανομένου του Continue on PC, ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων να συνεχίσουν μια περίοδο περιήγησης σε έναν υπολογιστή Windows 10.

Το σύστημα πρέπει να εκτελεί την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Fall Creators και επιτρέπει την ταχεία υποβολή ενός συγκεκριμένου ιστότοπου στην επιφάνεια εργασίας και τη συνέχιση από όπου οι χρήστες εγκατέλειψαν μόνο με λίγα tap.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS