ΑρχικήinetΟ Opera για Android Web Browser ανανεώνει τις λειτουργίες του

Ο Opera για Android Web Browser ανανεώνει τις λειτουργίες του

Η Opera Software ανακοίνωσε σήμερα τη νεότερη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Opera για Android, η οποία έρχεται με μια νέα ματιά, με ταχύτερη πρόσβαση στις ειδήσεις και με άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές.

Opera

Τους τελευταίους μήνες, η Opera Software εργάστηκε για τον επανασχεδιασμό του UI του προγράμματος περιήγησης Opera του Android για να προσφέρει στους χρήστες γρήγορο και ανώδυνο ταξίδι για να αποκτήσετε πρόσβαση στα τελευταία νέα και να μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο, έτσι δεν θα έχετε να χάσετε κάτι και πάλι και να είστε ενημερωμένοι με τους τελευταίους τίτλους.

“Ο νέος Opera για Android σας ξεκινά από τη ροή ειδήσεων με αυτό που είναι ενδιαφέρον και δημοφιλές στο διαδίκτυο. Η ενότητα “For You” βρίσκεται κάτω από τον αριθμό σας Speed Dial και παραδίδεται από το news feed, λέει η σημερινή ανακοίνωση. «Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε αυτό το χαρακτηριστικό, τόσο πιο σχετικές ειδήσεις θα λαμβάνετε.»

Η νέα σας εμπειρία ειδήσεων για το Opera με Android μπορεί να γίνει ακόμη πιο γρήγορη αν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε το Reader Mode από την πάνω αριστερή πλευρά της γραμμής διευθύνσεων ή αναζήτησης. Με τη λειτουργία ανάγνωσης ενεργοποιημένη, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ειδήσεις μέχρι και τρεις φορές πιο γρήγορα από ό, τι αν χρησιμοποιούσατε το standard UI.

Ο νέος Opera για Android έρχεται επίσης με μια νέα φρέσκια εμφάνιση σχεδιασμένη με γνώμονα τον χρήστη, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε εύκολα τις κατηγορίες ειδήσεων που θα θέλατε να δείτε πρώτα, να απενεργοποιήσετε πλήρως το τμήμα ειδήσεων, καθώς και διάφορες άλλες νέες επιλογές για να προσαρμόσετε εμπειρία ανάγνωσης ειδήσεων από την ενότητα “Αρχική σελίδα”.

Επιπλέον, το νέο UI βελτιώνει τη γραμμή διευθύνσεων, προσθέτει ένα νέο O Menu και νέα γκαλερί καρτελών για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε και να ενεργοποιήσετε γρήγορα τις λειτουργίες που θέλετε στον Opera για Android, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store για υποστηριζόμενες συσκευές που εκτελούν μια πρόσφατη έκδοση του κινητού λειτουργικού συστήματος της Google.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS