ΑρχικήinetΤο Android 8.0 Oreo Update έρχεται και στα HTC U11 Life smartphones

Το Android 8.0 Oreo Update έρχεται και στα HTC U11 Life smartphones

Μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης Android 8.0 Oreo στις ξεκλειδωμένες μονάδες HTC U11, η HTC παρουσίασε και το Android Oreo update για τους HTC U11 Life χρήστες.

O αντιπρόεδρος της HTC ανακοίνωσε στο Twitter ότι πλέον και οι χρήστες των HTC U11 Life smartphones μπορούν να εγκαταστήσουν το Android 8.0 Oreo στις συσκευές τους το οποίο έρχεται ως OTA (Over-the-Air) update.Android 8.0 Oreo

Να σημειώσουμε και πάλι ότι η αναβάθμιση απευθύνεται μόνο στις unlocked HTC U11 Life συσκευές. Πρόκειται για μια αυτόματη αναβάθμιση που έρχεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως οπότε ίσως χρειαστεί αν κάνετε λίγη υπομονή μέχρι αν έρθει η σειρά σας.

Πληροφοριακά, το HTC U11 Life είναι το νεότερο mid-range μέλος της οικογένειας U11 και διαθέτει αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη σχεδιασμό. Διαθέτει HTC U11 Edge Sense επιτρέποντας έτσι στους χρήστες την εύκολη πρόσβαση σε ορισμένες επιλογές μέσω απλής πίεσης της κάτω πλευράς της συσκευής.

Ακολουθεί τον σχεδιασμό και τις καινοτομίες του HTC U11 και τροφοδοτείται από Android 7.1 Nougat λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, όπως προείπαμε,  πλέον οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν σε Android 8.0 Oreo το οποίο εισάγει νέες λειτουργίες όπως το Picture-in-Picture (PiP), Android instant apps, τις κουκίδες ειδοποίησης, τον περιοριστή φόντου και πάνω από 60 νέα emoji.

Παρόλο που η Google σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Android 8.1 Oreo στις υποστηριζόμενες συσκευές Pixel και Nexus, οι υπόλοιποι κατασκευαστές Android smartphone φαίνεται να δυσκολεύονται να φέρουν το λογισμικό Android 8.0 Oreo στις συσκευές τους. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, το Android Oreo λειτουργεί μόνο στο 0,3% των συσκευών παγκοσμίως.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS