ΑρχικήinetΤο YouTube Go έρχεται σε beta στη Νοτιοανατολική Ασία

Το YouTube Go έρχεται σε beta στη Νοτιοανατολική Ασία

Η Google κυκλοφόρησε την εφαρμογή YouTube Go, η οποία είναι φιλική για τα δεδομένα, σε ορισμένες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και στις νέες αγορές της Αφρικής.

YouTube

Διαθέσιμο τώρα σε beta για την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες. Η εφαρμογή είναι ένας τρόπος για να αποκτήσουν πρόσβαση στα βίντεο οι χρήστες σε χώρες όπου η διαθεσιμότητα δεδομένων ενδέχεται να μην είναι τόσο πλήρης όσο σε άλλες.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για την αντιμετώπιση του προβλήματος των δεδομένων είναι μια λειτουργία προβολής χωρίς σύνδεση, που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν πρώτα βίντεο μέσω Wi-Fi.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη ροή βίντεο σε χαμηλότερες αναλύσεις ή υψηλή ποιότητα, ελέγχοντας τα δεδομένα που χρησιμοποιούν.

Η δυνατότητα λήψης σε υψηλή ποιότητα είναι μια ενημέρωση από την προηγούμενη έκδοση beta, η οποία επέτρεπε μόνο τυποποιημένες αναλύσεις.

Το YouTube Go ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα χρόνο και από τότε κυκλοφόρησε στην Ινδία, την Ινδονησία και τη Νιγηρία – τρεις τεράστιες αγορές που αγωνίζονται να αποκτήσουν γρήγορη σύνδεση για όλους.

Εκτός από τη Νοτιοανατολική Ασία, η Google κυκλοφορεί σήμερα το beta στις αφρικανικές χώρες της Γκάνας, της Κένυας, της Νότιας Αφρικής, της Τανζανίας και της Ζιμπάμπουε.

Τις ερχόμενες εβδομάδες, η Σρι Λάνκα, η Σενεγάλη και η Ουγκάντα ​​θα το πάρουν επίσης.

Προφανώς, επειδή η εφαρμογή απευθύνεται σε αυτές τις αναδυόμενες αγορές, βγαίνει πρώτα για τα Androids και όχι για τα iOS. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play ή να εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν κυκλοφορεί για την αγορά σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS