ΑρχικήinetΤα 10 σημαντικότερα tech νέα της εβδομάδας που μας πέρασε

Τα 10 σημαντικότερα tech νέα της εβδομάδας που μας πέρασε

Ας δούμε εν συντομία τι συνέβη στον κόσμο της τεχνολογίας την εβδομάδα που μας πέρασε. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα δέκα κυριότερα tech νέα…tech

  1. Η Google εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Nest. Η Nest που ιδρύθηκε από τον βετεράνο της Apple, Tony Fadell, λειτούργησε ανεξάρτητα ως μια Alphabet εταιρεία αλλά πιθανότατα να συνεργαστεί με την Google για να ανταγωνιστεί καλύτερα την Amazon στα έξυπνα οικιακά προϊόντα.
  2. Η Microsoft κυκλοφορεί μια έκδοση του Edge περιηγητή της για κινητά τηλέφωνα, Android και iOS. H κυκλοφορία αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της εταιρεία να διαθέσει τα λογισμικά και τις υπηρεσίες της σε όλες τις πλατφόρμες πέρα από τα Windows 10.
  3. Οι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου κατηγορούν την Google για παράνομη χρήση των δεδομένων τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μηνύεται για εξαπατήσει του πρόγραμμα περιήγησης Safari της Apple σε συσκευές iOS για την απελευθέρωση προσωπικών δεδομένων μεταξύ 2011 και 2012.
  4. Η Apple και το Stanford University συνεργάζονται για την δημιουργία της νέας Apple Watch εφαρμογής, Apple Heart Study. Η εφαρμογή στοχεύει στη συλλογή δεδομένων σχετικά με τους μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς και αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης καρδιακής έρευνας μεταξύ των συνεργατών.
  5. Η Diane Bryant, πρώην πρόεδρος της Intel, συμμετέχει στο Google Cloud. Θα εκτελέσει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου του τμήματος.
  6. Η Google ενημερώνει τα έξυπνα ηχεία με σκοπό να ανταποκρίνονται σε πολλαπλές ερωτήσεις ταυτόχρονα. Οι χρήστες θα μπορούν μέσω μιας φωνητικής εντολής να απευθύνουν ταυτόχρονα δύο ερωτήσεις στις Google οικιακές τους συσκευές.
  7. Η Fire TV της Amazon προσφέρει υποστήριξη για φωνητικές εντολές σε εφαρμογές τρίτων μέσω της Alexa. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται σε αυτές οι: Hulu, NBC, Bravo, Showtime, PlayStation Vue της Sony και CBS All Access.
  8. Ο Tim Kendall, κορυφαίος επιχειρηματικός διευθυντής της Pinterest, εγκαταλείπει την εταιρεία. Ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει την δική του start-up εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης.
  9. Η Qualcomm ζητά από τα αμερικανικά δικαστήρια να απαγορεύσουν τα μοντέλα iPhone X που δεν χρησιμοποιούν τα δικά της chips. Η εταιρεία επιδιώκει την απαγόρευση των smartphones της Apple που χρησιμοποιούν μόντεμ από τον κύριο ανταγωνιστή της, την Intel, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί η AT & T και η T-Mobile να πουλήσουν πλέον τη συσκευή στις ΗΠΑ.
  10. Ο Dom Hofmann, ιδρυτής του Vine, ανακοίνωσε ότι εργάζεται και χρηματοδοτεί μόνος του ένα follow-up του Vine. Η δημοφιλής υπηρεσία που εξαγοράστηκε από το Twitter το 2012, καταργήθηκε πέρυσι.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS