ΑρχικήinetiPhone 6 εκρήγνυται ξαφνικά στα χέρια του ιδιοκτήτη

iPhone 6 εκρήγνυται ξαφνικά στα χέρια του ιδιοκτήτη

Παρόλο που την τελευταία περίοδο όλοι μιλάνε για το iPhone X, ένα παλαιότερο μοντέλο, το iPhone 6, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων με ένα όχι και τόσο ευχάριστο περιστατικό.

Ο Abd Ghaith, ένας άνδρας από το Μπρούκλιν, αποκάλυψε ότι το iPhone 6 του κυριολεκτικά εξερράγη στα χέρια του ενώ το χρησιμοποιούσε, με μια CCTV κάμερα να καταγράφει το περιστατικό δείχνοντας ότι η συσκευή άρχισε να βγάζει καπνούς μόλις συνδέθηκε με φορτιστή.iPhone 6

Ο Abd Ghaith δήλωσε ότι απάντησε μόνο σε ένα μήνυμα την δεδομένη στιγμή και στη συνέχεια συνέδεσε την συσκευή με τον φορτιστή για να διαπιστώσει ότι εκείνη άρχισε να ζεσταίνεται αρκετά με αποτέλεσμα να βγάζει καπνούς για είκοσι λεπτά.

Σε σύγκριση με άλλους πελάτες της Apple που τα τηλέφωνα τους τυλίχτηκαν στις φλόγες, ο νεαρός άνδρας αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να υποβάλλει μήνυση εναντίον της εταιρείας ζητώντας αποζημίωση. Το μόνο που θέλει είναι ένα νέο τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί να το πληρώσει.

H Apple από πλευράς της σε μια γενική δήλωση ανέφερε ότι «Η Apple λαμβάνει σοβαρά την ασφάλεια των πελατών της. Θα αναλύσουμε την συσκευή.» Η δήλωση αυτή στη γλώσσα της εταιρείας σημαίνει ότι θα έρθει σε επαφή με τον πελάτη και θα επιδιορθώσει την συσκευή χωρίς να αναφέρει τίποτα παραπάνω επί του θέματος.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν το τηλέφωνο φόρτιζε από τον αυθεντικό φορτιστή της Apple ή όχι.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα είχε λάβει μεγαλύτερη και σοβαρότερη διάσταση αν ο άτυχος νέος μίλαγε στο τηλέφωνο κατά την διάρκεια της έκρηξης.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS