ΑρχικήinetΣφάλμα στα iOS 11 αποτελειώνει την iPhone συσκευή σας

Σφάλμα στα iOS 11 αποτελειώνει την iPhone συσκευή σας

iOS 11: Ένας αυξανόμενος αριθμός μοντέλων iPhone φαίνεται να επηρεάζεται από ένα κρίσιμο σφάλμα που ωθεί τις συσκευές σε απότομη επανεκκίνηση ή –σε πιο σπάνια περίπτωση- σε τερματισμό.

Κρίνοντας από τις αναφορές χρηστών, όλα ξεκίνησαν στις 2 Δεκεμβρίου στις 12:15 πμ, με την συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία να προκαλεί την επανεκκίνηση της συσκευής  χωρίς σαφή λόγο. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το πρόβλημα προκαλείται από τοπικές ειδοποιήσεις που εκδίδονται από πολλές εφαρμογές όπως Headspace και Calm οι οποίες συνδέονται με τις πληροφορίες ημερομηνίας και ώρας που παρέχονται από το λειτουργικό σύστημα.iOS 11

Αν και δεν έχουμε ακόμα πολλές πληροφορίες σχετικά με το πως το σφάλμα κατέληξε να καταστήσει σχεδόν άχρηστη μια iPhone συσκευή, ένας χρήστης αποκάλυψε ότι η Apple ετοιμάζει τη λύση αν και είναι δύσκολο να την εγκαταστήσουν όσοι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα δεδομένου ότι η συσκευή ανά 30 δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση.

Μέχρι στιγμής στη λίστα των iPhone μοντέλων που επηρεάζονται από το bug συμπεριλαμβάνεται και το iPhone X χωρίς να έχουν προσδιοριστεί ακόμα οι εφαρμογές που το προκαλούν.

Ως προσωρινή λύση, η Apple συνιστά στους χρήστες των επηρεαζόμενων iPhones να ρυθμίσουν την ημερομηνία μια μέρα πίσω και να μπλοκάρουν εξ ολοκλήρου τις ειδοποιήσεις για να μην ενεργοποιηθεί ξανά το ζήτημα.

Για να ρυθμίσετε την ημερομηνία, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικές> Ημερομηνία & ώρα> Απενεργοποίηση αυτόματου ορισμού> Δεκέμβριος 1. Για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ειδοποιήσεις> Επιλογή εφαρμογής> Απενεργοποίηση ενεργοποίησης ειδοποιήσεων.

Πληροφοριακά, το iOS 11.2 υποστηρίζεται ότι διορθώνει το πρόβλημα και συνιστάται στους χρήστες να το εγκαταστήσουν άμεσα καθώς το σφάλμα φαίνεται να διορθώνεται στο iOS 11.1.2.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS