ΑρχικήinetΧτίστε την καριέρα σας παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με αυτό το μάθημα coding

Χτίστε την καριέρα σας παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με αυτό το μάθημα coding

codingΣτις μέρες μας, δεν αποτελεί μυστικό ότι η κωδικοποίηση (coding) είναι μία από τις πιο περιζήτητες δεξιότητες – και υπάρχει καλός λόγος γι αυτό. Είτε θέλετε να κάνετε tweaks στο blog σας, είτε να διαχειριστείτε ένα ecommerce site εκατομμυρίων είτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή από το μηδέν, είναι χρήσιμη σε σχεδόν κάθε βιομηχανία και πληρώνεται πάρα πολύ καλά.

Με τις δεκάδες γλώσσες coding για να διαλέξετε, το μόνο ερώτημα που απομένει είναι το ποια να μάθετε πρώτα.

Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό, καθώς χρειάζονται διαφορετικές γλώσσες για διαφορετικούς τύπους έργων. Εάν το αντικείμενό σας είναι η οικοδόμηση παιχνιδιών, υπάρχει μια σειρά από διαθέσιμα online μαθήματα, που θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο, ώστε να μην χρειάζεται καν να το σκεφτείτε.

Το Unity A to Z Game Development Bundle θα σας διδάξει τρεις γλώσσες και εργαλεία: Unity (καθώς και Unity 3D), Blender και C#. Τα επτά μαθήματα σε αυτό το πακέτο χρησιμοποιούν την κωδικοποίηση γνωστών, επιτυχημένων παιχνιδιών για να σας διδάξουν πώς να δημιουργήσετε ένα από μόνοι σας. Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας 3D παιχνίδι; Ένα μάθημα θα σας διδάξει πώς να χτίσετε ένα σε Unity με την κλωνοποίηση Super Mario Run. Αν θέλετε το παιχνίδι σας να φανεί καλό όσο για παράδειγμα το Angry Birds, δύο μαθήματα θα σας διδάξουν πώς να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι 2D σε C# και Unity.

Υπάρχουν ακόμη μαθήματα που θα σας μετατρέψουν σε coder, μέσω κλασσικών παιχνιδιών, όπως το Legend of Zelda και το χόκεϊ αέρα.

Με 83 ώρες περιεχομένου, μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στον κόσμο της κωδικοποίησης ή μαθαίνοντας λίγο κάθε μέρα. Κάθε μάθημα προσφέρει πρόσβαση εφόρου ζωής, ώστε να μπορείτε να το πάρετε (και να το επαναλάβετε) όποτε θέλετε.

Και ποιο είναι το καλύτερο; Αυτή τη στιγμή είναι προς πώληση. Το πακέτο κανονικά κοστίζει ένα επιβλητικό $ 1.400, αλλά για λίγες μέρες μπορείτε να μάθετε πώς να κωδικοποιήσετε για κάτι λιγότερο από $ 50.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS