ΑρχικήinetAshampoo Burning Studio 19 κερδίστε 10 άδειες

Ashampoo Burning Studio 19 κερδίστε 10 άδειες

Το νέο Ashampoo Burning Studio 19 είναι μια αποδεδειγμένη σουίτα εργαλείων για όλες τις εργασίες εγγραφής. Κάντε εγγραφή μουσική, ταινίες και δεδομένα σε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή και αντιγράψτε γρήγορα CD ήχου.

Μια ολοκληρωμένη ενότητα πολυμέσων παρέχει στους χρήστες ό,τι χρειάζονται για να δημιουργήσουν παρουσιάσεις, δίσκους αυτόματης αναπαραγωγής ή σύνθετα έργα ταινιών με προσαρμοσμένα μενού, προσαρμοσμένα κλιπ ανοίγματος και κλεισίματος ταινίας. Με υποστήριξη πλήθους μορφών όπως MPEG-4, H.264 και AAC, τα αποτελέσματα θα μπορούν να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε κανονικό ηχοσύστημα. Ashampoo Burning Studio 19

Μια ειδική ενότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας για μεμονωμένα αρχεία ή συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και tablets. Μια άλλη ενότητα επικεντρώνεται στη δημιουργία δίσκων ή δίσκων με δυνατότητα αναπαραγωγής στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας με μέγιστη συμβατότητα όσον αφορά τη μορφή και την αναπαραγωγή.

Αρχικά, το Burning Studio έρχεται με προστασία από γρατσουνιές για να δημιουργήσετε δίσκους που παραμένουν αναγνώσιμοι ακόμα και μετά από μερική φθορά των επιφανειών τους.

Η νέα λειτουργία ιστορικού παρέχει πρόσβαση στα 20 πιο πρόσφατα έργα εγγραφής και ρυθμίσεις έργου για περαιτέρω επεξεργασία ή γρήγορη εγγραφή δίσκων. Με τη νέα απλή λειτουργία, η βασική επεξεργασία βίντεο γίνεται θέμα δευτερολέπτων.

Επίσης, έχουν προστεθεί πολυάριθμα νέα σχέδια μενού, γραφικά και πρότυπα για χρήση σε έργα πολυμέσων.

Ashampoo Burning Studio 19 Χαρακτηρστικά:

– Αντιγράψτε εύκολα CD, DVD και δίσκους Blu-ray
– Μετατρέψτε αξέχαστες φωτογραφίες σε παρουσιάσεις
– Τέλεια διατεταγμένα κομμάτια στην καλύτερη μορφή για το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας
– Προβολή ιστορικού για τα τελευταία 20 έργα με δυνατότητα ανάκτησης
– Κάντε εγγραφή ταινιών και φωτογραφιών σε δίσκο με κινούμενα μενού
– Εκτεταμένες λειτουργίες δημιουργίας backup με υποστήριξη κρυπτογράφησης και κωδικού πρόσβασης
– Κάντε backup εξωτερικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και tablets

Λήψη:

http://www.ashampoo.com/ashampoo_burning_studio_19_sm.exe (134,45 MB)

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#019903″ radius=”1″]To SecNews.gr διαθέτει για σας 10 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 19.

Οι 10 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Θα τηρηθεί αυστηρά η προταιραιότητα δημοσίευσης σχολίου και αποστολής email. Σε περίπτωση καθυστέρησης ενός από τα δύο, το δώρο θα παραλάβουν όσοι απέστειλαν email και σχολίασαν άμεσα στην δημοσίευση.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου.[/su_box]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS