ΑρχικήinetΓνωρίστε την έκδοση Android Go Oreo 8.0 για low-end συσκευές

Γνωρίστε την έκδοση Android Go Oreo 8.0 για low-end συσκευές

H Google το προηγούμενο Μάιο είχε υποσχεθεί μια custom Android έκδοση για low-end συσκευές. Σήμερα, λοιπόν, κυκλοφόρησε το Android Go ( Oreo Edition) για τους κατασκευαστές κινητών. Αυτό σημαίνει οτι το ευρύ κοινό θα πρέπει να περιμένει ακόμα.

Android Go Oreo

Το να μπορεί το λειτουργικό της να τρέχει άψογα σε high-end συσκευές όπως Google Pixel 2 (4GB RAM), Apple IPhone X (3GB RAM), Samsung Galaxy Note 8 (6GB RAM) αλλά ταυτόχρονα και σε φθηνές συσκευές είναι μια μεγάλη πρόκληση για την Google. Το Android Go έρχεται να λύσει αυτό το θέμα αφού είναι μια παραλλαγή του Android Oreo 8 σχεδιασμένη να τρέχει σε συσκευές οι οπόίες διαθέτουν από 512MB έως 1GB RAM. Ας δούμε κάποιες από τις νέες λειτουργίες που προσφέρει:

  • Mία ειδική έκδοση του Play Store από την οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν γνωστές εφαρμογές, ειδικά σχεδιασμένες για την Go Edition.
  • Περισσότερος χώρος: Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές θα είναι λιγότερες και πιο ελαφριές όπως και οι αντίστοιχες αναβαθμίσεις που θα περιλαμβάνουν. Η νέα εφαρμογή Files Go -υπάρχει ήδη στο Play Store- βοηθάει στην τέλεια διαχείριση αρχείων του smartphone σας.
  • Καλύτερη απόδοση: Από την βασική δομή του λειτουργικού μέχρι και την τελευταία προεγκατεστημένη εφαρμογή είναι όλα γραμμένα με κώδικα ειδικά σχεδιασμένο για την βέλτιστη ταχύτητα (Browsing, Image Viewing, Video Streaming, Social Media Apps).
  • Διαχείριση Δεδομένων: Ήδη η εφαρμογή Datally χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες και έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις οπότε πιθανόν να την συναντήσουμε και στο Android Go. Επίσης, ο Google Chrome στην έκδοση αυτή θα μπορεί να κάνει εξοικονόμηση δεδομένων έως και 60%.
  • Συνεχομένη Ασφάλεια: Όλες οι συσκευές Android που χρησιμοποιούν το Play Store έχουν την υπηρεσία Google Play Protect η οποία ελέγχει καθημερινά δισεκατομμύρια συσκευές και εγκαταστάσεις εφαρμογών ακόμα και σε offline mode.

Η Google ανακοίνωσε ότι τα πρώτα τηλέφωνα με Android Go Oreo 8 θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία και στην συνέχεια στις υπόλοιπες χώρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS