ΑρχικήinetΝέα ενημέρωση για την εφαρμογή VLC στα Android

Νέα ενημέρωση για την εφαρμογή VLC στα Android

H VideoLAN ενημέρωσε πρόσφατα την εφαρμογή VLC για Android media player με πολλά νέα στοιχεία και πολλές βελτιώσεις.

Το VLC 2.5 έφτασε στο Google Play Store κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και είναι μια σημαντική ενημέρωση που προσθέτει υποστήριξη για βίντεο 360 μοιρών, πιο δυναμικό και συμβατό υλικό σχεδιασμoύ, Picture-in-Picture λειτουργία για συσκευές Android Oreo καθώς και ενσωμάτωση της λειτουργίας DayNight.VLC

Το VLC για Android είναι πλέον ενσωματωμένο στο Google Now και συνοδεύεται από μια νέα δραστηριότητα αναζήτησης, νεό MediaLibrary, υποστήριξη για το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Chrome OS με Android εφαρμογές, βελτιώνει την υποστήριξη RTL (δεξιά προς αριστερά), υλοποιεί προσαρμοσμένες προεπιλογές ισοσταθμιστή και ενισχύει τον ήχο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.

Μεταξύ άλλων αξιοσημείωτων λειτουργιών που χρησιμοποιούνται στην έκδοση VLC 2.5 για Android, μπορούμε να αναφέρουμε ότι το φόντο αναπαραγωγής ήχου προσφέρει τώρα μια θολή έκδοση του τρέχοντος art cover, καθιστά δυνατή τη συνέχιση της θέσης για ηχητικά πολυμέσα με ετικέτα podcast ή audiobook και βελτιώνει τους χρόνους εκκίνησης της εφαρμογής και του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο.

Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αναζητούν βίντεο ανα 10 δευτερόλεπτα όταν κάνουν διπλό κλικ στις άκρες της οθόνης της συσκευής τους. Η διασύνδεση Android TV βελτιώθηκε επίσης σε αυτή την έκδοση η οποία καταργεί την μείωση του ήχου κατά την εμφάνιση ειδοποίησης και προσθέτει υποστήριξη για συσκευές με μεγάλες αναλογίες διαστάσεων, όπως τα Samsung Galaxy S8 και LG G6 smartphones.

Η απόδοση αναπαραγωγής βελτιώθηκε μαζί με την υποστήριξη για τα VP8, VP9 και VP10 σε MP4, Adaptive (HLS / Dash) και TS μορφές, καθώς και μέσω HDMI passsthrough. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί πλέον το OpenGLES 2.0 για την απόδοση βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε το VLC 2.5 για Android από το Google Play store και να απολαύσετε καλύτερη εμπειρία αναπαραγωγής βίντεο στην Android συσκευή σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS