ΑρχικήinetFappening: Hackers δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες της Taylor Swift

Fappening: Hackers δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες της Taylor Swift

Fappening: Ιστοσελίδα, γνωστή για την κυκλοφορία γυμνού υλικού διασημοτήτων, στοχεύει αυτή τη φορά την τραγουδίστρια Taylor Swift απειλώντας την με δημοσιοποίηση των προσωπικών φωτογραφιών της.

Παρόλο που δεν είναι σίγουρο αν όντως έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, η ιστοσελίδα δημοσίευσε ένα preview των κλεμμένων φωτογραφιών. Φυσικά, οι φωτογραφίες αυτές θα μπορούσαν να αποτελούν αποτέλεσμα του Photoshop.Fappening

H Taylor Swift από πλευράς της δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος ενώ η ιστοσελίδα δεν ζητά κάποια αποζημίωση ως αντάλλαγμα από την τραγουδίστρια.

Πάντως, η άτυχη Swift δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο The Fappening σκάνδαλο καθώς φέτος δημοσιεύτηκαν αρκετές κλεμμένες εικόνες της σε προσωπικές στιγμές. Οι φωτογραφίες τελικά αποδείχθηκαν πλαστές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένες διαρροές δεν πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη διότι οι hackers τις περισσότερες φορές εκμεταλλεύονται τη διασημότητα των προσώπων  για να ενισχύσουν τη επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων τους και των λογαριασμών τους.

Ο κατάλογος των διασημοτήτων που έπεσαν θύματα του Fappening περιλαμβάνει την WWE diva Maria Kanellis, τη Nicole Scherzinger, τη Miley Cyrus, τη Kristen Stewart και την Anne Hathaway. Αρκετοί από αυτούς κινήθηκαν δικαστικά ενάντια στους hackers ενώ άλλοι επέλεξαν να μην δώσουν καμία σημασία στο γεγονός.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS