ΑρχικήinetΜάθετε πώς λειτουργεί το hacking και πώς να το χρησιμοποιήσετε για καλό...

Μάθετε πώς λειτουργεί το hacking και πώς να το χρησιμοποιήσετε για καλό σκοπό

Ενισχυμένη ασφάλεια, δόλιες χρεώσεις και συμβιβασμένα δεδομένα – ας το παραδεχτούμε: το hacking δεν έχει καλή φήμη.

hackingΑλλά αυτό που πιθανώς δεν ξέρατε, είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ικανότητά τους να «γλιστρούν» μέσα από τις πιο μικρές ρωγμές του ιστού για καλό σκοπό και όχι μόνο για κακό. Το ηθικό hacking υπάρχει, είτε ενισχύοντας την ασφάλεια ενός ιστότοπου είτε ανιχνεύοντας κινδύνους στο deep web.

Θέλετε να μάθετε πώς να χακάρετε (ηθικά φυσικά); Ίσως τότε πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το διαδικτυακό μάθημα σχετικά με το hacking.

Προκειμένου να μάθετε πώς να κάνετε ηθικό hacking, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε, πώς αυτοί οι εγκληματίες διεισδύουν σε φαινομενικά ασφαλείς τοποθεσίες – και αυτό το πακέτο μπορεί να σας δείξει. Με οκτώ μαθήματα και περισσότερες από 67 ώρες περιεχομένου, το Ultimate White Hat Hacker 2018 Bundle σας διδάσκει πώς οι χάκερ βρίσκουν το δρόμο για να διεισδύσουν σε δίκτυα Wi-Fi, τηλέφωνα, εφαρμογές και πολλά άλλα.

Μόλις καταφέρετε να μάθετε τα βασικά του hacking, θα μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες αυτές για καλό σκοπό, με πλατφόρμες όπως το WAPTP v3.1 και το Kali Linux, καθώς και εργαλεία όπως Wireshark, Tcpdump και Syslog για να περιπολούν το δίκτυό σας. Μέχρι το τέλος των μαθημάτων, θα γνωρίζετε πώς να παρακολουθείτε τα δίκτυά σας, να ανιχνεύετε χάκερ και να διατηρείτε ζωτικές πληροφορίες ασφαλείς από αδιάκριτα μάτια.

Κι επειδή σε όλους αρέσει μια καλή προσφορά, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να μπορούμε να επιλέξουμε εμείς οι ίδιοι την τιμή της, για τις επόμενες ημέρες, θα είστε σε θέση να πληρώσετε ό, τι θέλετε για αυτό το πακέτο. Εάν επιλέξετε τη μέση τιμή, θα έχετε πρόσβαση εφόρου ζωής και στα οκτώ μαθήματα. Θέλετε να πληρώσετε λιγότερα; Θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε μερικά καλά μαθήματα από το πακέτο για έως και $ 1. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή τη συμφωνία δεν πρέπει να τη χάσετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS