ΑρχικήinetΤο Bitcoin φτάνει τα $ 15.000 και διαπραγματεύεται ήδη με $ 19.000...

Το Bitcoin φτάνει τα $ 15.000 και διαπραγματεύεται ήδη με $ 19.000 στην Κορέα

BitcoinΕάν αγοράσατε 1 bitcoin χθες, θα σας κόστιζε $ 12.000 και κάποιος από την οικογένειά σας πιθανώς θα σας έλεγε τρελό. Μόλις μια μέρα αργότερα όμως, θα είχατε τη δυνατότητα να πουλήσετε αυτό το ίδιο νόμισμα για $ 15.000!

Το ανώτατο όριο της αγοράς για τον πιο δημοφιλή κρυπτολογισμό παγκοσμίως ανέρχεται σήμερα στα 252 δισεκατομμύρια δολάρια και το συνολικό ανώτατο όριο της αγοράς όλων των κρυπτοεπιχειρήσεων μόλις ξεπέρασε τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, οι περισσότεροι ανταγωνιστές του νομίσματος είναι στο κόκκινο, πιθανώς επειδή όλοι τους πωλούν για να αγοράσουν περισσότερα Bitcoin.

Είναι ενδιαφέρον ότι η δημοτικότητα του Bitcoin στην Κορέα είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι στον υπόλοιπο κόσμο. Εκεί, η τιμή είναι ήδη πάνω από 19.000 δολάρια στις τοπικές ανταλλαγές.

Εκτός από την κορεατική αγορά, η τιμή του Bitcoin είναι πιθανό να αυξάνεται μετά την είδηση ότι τα συμβόλαια του νομίσματος ξεκινούν σύντομα με τις CME, Nasdaq και CBOE.

Επιπλέον, το πρωτόκολλο Lightning, μια τεχνολογία που θα κάνει τις συναλλαγές του νομίσματος πιο γρήγορες, έφθασε στην έκδοση 1.0 την Τετάρτη. Οι τρεις εταιρείες που εργάζονται στο Lightning – ACINQ, Blockstream και Lightning Labs – δήλωσαν ότι το έχουν δοκιμάσει με επιτυχία σε πραγματικές συναλλαγές Bitcoin. Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά, πριν από την ασφαλή υλοποίηση του Lightning, αλλά αυτά είναι πολλά υποσχόμενα νέα για το νόμισμα, το οποίο μαστίζεται από τις αργές συναλλαγές και τα υψηλά τέλη συναλλαγών.

Η τιμή του Bitcoin είναι πλέον 1.500% από τον Ιανουάριο του 2017 και περίπου 3.500% από τον Ιανουάριο του 2016.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS