ΑρχικήinetΚυκλοφόρησαν νέα firmware και drivers updates για τα Surface Book

Κυκλοφόρησαν νέα firmware και drivers updates για τα Surface Book

Η Microsoft κυκλοφόρησε τους συνδέσμους λήψης για τα πακέτα cumulative firmware and driver update που αφορούν τις Surface Book συσκευές. Οι ενημερώσεις βελτιώνουν την συνολική σταθερότητα του συστήματος καθώς και την απόδοση.

Πιο συγκεκριμένα, το update εγκαθιστά το πακέτο Realtek 6.0.1.8242 HD Audio (SST) που βελτιώνει την αναγνώριση ομιλίας της Cortana, καθώς και το 09.21.00.2853 Intel Smart Sound Technology (SST) Audio Bus και OED drivers, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση των βίντεο σε ορισμένες εφαρμογές.Surface Book

Επιπλέον, η Intel βελτιώνει τη  συνδεσιμότητα πολλαπλής αφής και το στυλό όταν η συσκευή “ξυπνάει” μέσω της έκδοσης 2.0.99 Precise Touch Device HID, ενώ το πακέτο GeForce 23.21.13.8808 της NVIDIA ενισχύει εντυπωσιακά την κάρτα γραφικών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση  περιλαμβάνει ένα νέο Surface NVMe Controller build (11.0.0.1) που βελτιώνει την απόδοση αποθήκευσης καθώς και το πακέτο 2.27.136.0 Surface DTX που ενισχύει τη συνολική σταθερότητα του συστήματος.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε το αρχείο που θα κατεβάσετε στο Surface Book, εκτελέστε το και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για πλήρη αναβάθμιση. Επίσης, μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε μια επανεκκίνηση του συστήματος για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εφαρμογή όλων των αλλαγών.

Με λίγα λόγια, κατεβάζετε το Microsoft Surface Book Firmware του Δεκεμβρίου 2017, εφαρμόστε το και τσεκάρετε συνέχεια το διαδίκτυο για την επόμενη κυκλοφορία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS