ΑρχικήinetΗ Microsoft σχεδιάζει μια νέα, αρκετά ιδιαίτερη κινητή συσκευή

Η Microsoft σχεδιάζει μια νέα, αρκετά ιδιαίτερη κινητή συσκευή

H Microsoft έχει παραδοθεί στην Android και iOS επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι η εταιρεία παραιτείται εξ ολοκλήρου από την δική της πλατφόρμα.

Ενώ επενδύει σε μεγάλο βαθμό στις Android και iOS  εφαρμογές και υπηρεσίες, εργάζεται παράλληλα και στη “νέα κινητή συσκευή της”. Microsoft

Έχοντας τη μορφή ψηφιακής φορητής συσκευής με δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας, το νέο προϊόν μοιάζει αρκετά με το μοντέλο Courier. Προσφάτως, βέβαια, η Microsoft ανέφερε ότι η συσκευή θα ονομαστεί Journal χωρίς όμως να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.«Αυτό θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός Journal-app που αποτελείται από μια αριστερή και δεξιά σελίδα για την δημιουργία περιεχομένου.» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αν και αυτή η δήλωση δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες φαίνεται να συμπίπτει άψογα με το όραμα της Microsoft. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Microsoft απευθύνονται στους δημιουργούς, αυτός είναι και ο λόγος ονομασίας σε Creators Update της τελευταίας έκδοσης των Windows 10.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η εταιρεία υιοθετεί με τη συγκεκριμένη συσκευή μια στρατηγική παρόμοια με αυτή του Surface. Τι σημαίνει αυτό; Θα έχουμε μια συσκευή υψηλής ποιότητας με ένα νέο μορφοποιητικό παράγοντα και στη συνέχεια θα προσκληθούν οι συνεργάτες της να επεκτείνουν το οικοσύστημα με τα δικά τους προϊόντα με σκοπό να προσφέρουν στους πελάτες περισσότερες επιλογές σε διαφορετικές τιμές.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι ακόμα σαφές πότε θα δει το φως της δημοσιότητας η νέα συσκευή αλλά το έτος 2018 φαίνεται να είναι μια πιθανή ημερομηνία. Βέβαια, η ίδια η εταιρεία δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση οπότε όλα ακόμα είναι ρευστά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS