ΑρχικήinetΤα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus θα έχουν διπλή κάρτα SIM

Τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus θα έχουν διπλή κάρτα SIM

PlusΈχουμε ήδη παρουσιάσει ορισμένες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S9 και το Galaxy S9 Plus και τώρα συλλέξαμε μερικές ακόμα. Φήμες λένε ότι αυτές οι δυο νέες συσκευές της Samsung θα παρουσιαστούν επίσημα στο Mobile World Congress, τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, τα νέα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus θα μπορούν να υποστηρίξουν διπλή κάρτα SIM. Τα τηλέφωνα έχουν πρόσφατα εντοπιστεί στο Κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας και έχουν εκδοθεί διπλές SIM για κάθε συσκευή.

Την περασμένη εβδομάδα ακούσαμε ότι τα νέα Galaxy S9 και S9 Plus θα διατηρούσαν τις ίδιες διαστάσεις με τα Galaxy S8 και S8 Plus, 18: 5: 9. Οι δυο συσκευές θα μοιράζονται παρόμοιο σχέδιο με το S8 και S8 Plus και θα έχουν επίσης οθόνες παρόμοιου μεγέθους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα νέα κινητά θα έχουν πιο λεπτό πλαίσιο και θα έρθουν με δυο επιλογές επεξεργαστών. Μια επιλογή θα είναι ο νέος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 845, που παρουσιάστηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα. Ο άλλος θα είναι ο νέος επεξεργαστής Samsung Exynos 9810.

Αναμένουμε ότι τα νέα Galaxy S9 και S9 Plus θα έρθουν με τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM, ενώ μπορεί επίσης να υπάρχει και μια έκδοση με μνήμη RAM 8GB. Ο χώρος αποθήκευσης αναμένεται να κυμαίνεται από 64GB μέχρι 512GB. Λέγεται ακόμα ότι η Samsung θα λανσάρει και ένα νέο Galaxy S9 Mini, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτή η συσκευή θα εμφανιστεί στο MWC 2018 τον Φεβρουάριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS