ΑρχικήinetΤώρα μπορείτε να προ-παραγγείλετε εφαρμογές από το App Store της Apple

Τώρα μπορείτε να προ-παραγγείλετε εφαρμογές από το App Store της Apple

Η Apple παρουσίασε μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να προ-παραγγείλετε εφαρμογές από το App Store της.

εφαρμογέςΑνακοινώθηκε τη Δευτέρα και η αλλαγή επιτρέπει στους προγραμματιστές να κάνουν τις νέες εφαρμογές iOS 11 διαθέσιμες για προπαραγγελία μέχρι και 90 ημέρες πριν από την κυκλοφορία τους.

Ενώ δεν αποτελεί μια τεράστια αλλαγή και ενώ οι περισσότεροι χρήστες πιθανότατα δε θα ενθουσιαστούν και πολύ με τη δυνατότητα προ-παραγγελίας, θα μπορούσε ωστόσο να είναι μεγάλη είδηση ​​για τους προγραμματιστές παιχνιδιών.

Η αναβάθμιση του iOS 11 για το App Store της Apple παρουσίασε μια νέα καρτέλα μόνο για παιχνίδια (στην πραγματικότητα είναι η μόνη κατηγορία με τη δική της καρτέλα), οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι προτεραιότητα για την πλατφόρμα. Παιχνίδια όπως το Animal Crossing: Pocket Camp της Nintendo, με την τεράστια δημοσιότητα και την κλιμακωτή ημερομηνία κυκλοφορίας, θα ήταν ένας τέλειος υποψήφιος για προπαραγγελία. Εν συνεχεία, η πολυαναμενόμενη απελευθέρωση του Harry Potter: Wizards Unite – ένα νέο παιχνίδι για κινητά από τη Warner Bros και τη Niantic, θα μπορούσε να αποδειχθεί πρωταρχικός υποψήφιος για το χαρακτηριστικό της προ-παραγγελίας.

Πριν κυκλοφορήσει η εφαρμογή, οι χρήστες θα μπορούν να δουν τη σελίδα του προϊόντος και να παραγγείλουν την εφαρμογή εκ των προτέρων (ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για δωρεάν ή πληρωμένη εφαρμογή). Μόλις κυκλοφορήσει η εφαρμογή, θα ειδοποιηθείτε και η εφαρμογή θα μεταφορτωθεί αυτόματα στο iPhone σας. Εάν πληρώσατε για την εφαρμογή, θα χρεωθείτε πριν από τη λήψη.

Οι προγραμματιστές θα μπορούν να υποβάλουν μια ενημερωμένη έκδοση και να αλλάξουν τη διαθεσιμότητα ή την τιμολόγηση κατά την περίοδο της προπαραγγελίας. Εάν η τιμή αλλάζει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα χρεωθείτε με το χαμηλότερο ποσό, επομένως δεν υπάρχουν επιπρόσθετες αυξήσεις τιμών.

Είναι μια αρκετά μεγάλη νίκη για τους προγραμματιστές, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθούν τις προ-παραγγελίες και να παρακολουθούν πότε το app θα κυκλοφορήσει. Και οι πελάτες δεν θα χάσουν καμία ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι προπαραγγελίες για εφαρμογές θα αρχίσουν να εμφανίζονται μετά τις 11 Δεκεμβρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS