ΑρχικήinetΛύστε το πρόβλημα με τη μπαταρία με το Mophie Powerstation 8Χ

Λύστε το πρόβλημα με τη μπαταρία με το Mophie Powerstation 8Χ

μπαταρίαΈχετε ποτέ μείνει με άδεια μπαταρία στο κινητό σας, μετά από μια μεγάλη νύχτα; Είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί, ειδικά αν χρειάζεται να τηλεφωνήσετε σε ένα ταξί για να μπορέσετε να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Τώρα πια δεν θα χρειαστεί ξανά να δανειστείτε τα τηλέφωνα των φίλων σας, καθώς μπορείτε να επενδύετε στο πακέτο μπαταριών Mophie Powerstation 8X.

Εκτός από το γεγονός ότι έχει αρκετή ισχύ για να επαναφορτίσει ένα smartphone έως και οκτώ φορές, το Powerstation 8X είναι επίσης εξαιρετικά λεπτό στο σχεδιασμό του. Επιπλέον, με τις δύο θύρες USB, αυτή η μπαταρία μπορεί να φορτίζει δύο συσκευές ταυτοχρόνως με μία έξοδο υψηλής ταχύτητας 15W. Σε αντίθεση με τις φορητές μπαταρίες που καταστρέφουν εντελώς τη χωρητικότητα φόρτισης του τηλεφώνου σας, το πακέτο της Mophie συνοδεύεται από μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας. Δεν θα σας αφήσει ποτέ χωρίς ισχύ, είτε βρίσκεστε σε ταξίδι είτε απλά προσπαθείτε να γυρίσετε στο σπίτι σας μετά από μια νυχτερινή έξοδο.

Αποκτήστε ένα τώρα για $ 79,95, με έκπτωση 46%, από την αρχική τιμή των 149,95 δολαρίων για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS