ΑρχικήinetΑνακαλύψτε αν κάποιος χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας Netflix

Ανακαλύψτε αν κάποιος χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας Netflix

Το Netflix σας, είναι προσωπικός σας χώρος. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι κάποιος να μπει τον λογαριασμό σας, να βλέπει αυτά που παρακολουθείτε και να έχει δωρεάν πρόσβαση στη συνδρομή που πληρώνετε εσείς.

λογαριασμόΕίναι κάτι το οποίο συμβαίνει αρκετά συχνά. Σίγουρα, η πιο εύκολη λύση είναι να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιος μπορεί να μπαίνει κρυφά στο λογαριασμό σας. Ευτυχώς όμως, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να το βρείτε.

Εντοπίζοντας τον freeloader

Για να πιάσετε κάποιον «στα πράσα», πρέπει πρώτα να τον εντοπίσετε. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, επιλέξτε το όνομα χρήστη και στη συνέχεια επιλέξτε “Λογαριασμός” από το μενού στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, βρείτε την επιλογή “Προβολή δραστηριότητας”.

Ενώ βρίσκεστε στη σελίδα “δραστηριότητα προβολής”, κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Πρόσφατη πρόσβαση λογαριασμού”. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα που εμφανίζει όλα τα είδη πληροφοριών που σχετίζονται με τις συνδέσεις: ημερομηνία και ώρα, τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπους συσκευών.

Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψτε τη δική σας διεύθυνση IP με μια απλή αναζήτηση (μπορείτε κυριολεκτικά να το κάνετε από το Google “my ip”). Θα πρέπει η διεύθυνση να αναφέρεται κάτω από τη στήλη “Τοποθεσία” στο Netflix.

Στη συνέχεια, ελέγξτε για παράξενες τοποθεσίες ή διευθύνσεις IP που δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Δοκιμάστε μια υπηρεσία όπως το ipinfo.

Τέλος και αυτός είναι ίσως ο πιο προφανής τρόπος για να εντοπίσετε την παράξενη κατάσταση, σαρώστε τη στήλη “Συσκευή”. Μήπως υπάρχουν περίεργα στοιχεία; Περιέχει ίσως κάποια συσκευή που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ; Αν ναι, κάποιος άλλος είναι πιθανός στο λογαριασμό σας.

Κρατήστε τα στοιχεία σας κρυμμένα

Δεν είναι πάντα πολύ εύκολο να καταλάβουμε αν κάποιος μπαίνει στο λογαριασμό μας. Αυτό συμβαίνει επειδή το Netflix σάς επιτρέπει να διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο το ιστορικό παρακολούθησης – ένα βίντεο κάθε φορά. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πλοηγηθείτε στην προαναφερθείσα σελίδα “δραστηριότητα προβολής”. Αυτό που θα δείτε είναι μια λίστα με όσα έχουν παρακολουθηθεί από αυτό το προφίλ χρήστη. Δίπλα σε κάθε βίντεο υπάρχει ένα “Χ” – αφού επιλεγεί, το Netflix σας ενημερώνει ότι η εκπομπή / ταινία / οτιδήποτε “θα αφαιρεθεί από τη δραστηριότητα προβολής σε όλες τις συσκευές μέσα σε 24 ώρες”.

Κάποιος που χρησιμοποιεί το λογαριασμό σας χωρίς να θέλει να τον αντιληφθείτε, θα φροντίσει να σβήσει τα βίντεο που παρακολούθησε. Με αυτόν τον τρόπο, οι παράνομες προβολές δεν θα παραμείνουν στην ενότητα “Δραστηριότητα προβολής” για να καταλήξετε μπορείτε να τις δείτε.

Ελευθερωθείτε από τους αδιάκριτους

Τώρα όμως, χάρη στη νέα γνώση που διαθέτετε, ακόμα και οι πιο υποχθόνιοι freeloaders δεν θα μπορούν να περάσουν από το άγρυπνο βλέμμα σας. Και αν κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας; Αλλάξτε τον κωδικό σας . Και όλους τους κωδικούς πρόσβασης που έχετε μοιραστεί ποτέ με κάποιον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS