ΑρχικήinetΑυτό το καλώδιο που δεν μπερδεύεται μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας

Αυτό το καλώδιο που δεν μπερδεύεται μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας

καλώδιοΣτη σύγχρονη ζωή είναι συχνή η ανάγκη για πρόσβαση σε έναν φορτιστή, είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone. Όμως, η συσσώρευση πολλών διαφορετικών φορτιστών μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, ειδικά αν είστε ο τύπος ανθρώπου που μεταφέρει πολλές συσκευές από διάφορες ανταγωνιστικές εταιρείες.

Αντί λοιπόν να βασανίζεστε με ένα κουβάρι από καλώδια και φορτιστές, δοκιμάστε το καλώδιο Triton 3 σε 1 για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα. Το καλώδιο αυτό χι μόνο είναι κατασκευασμένο με πλέξη υψηλής αντοχής, αλλά προσφέρει επίσης USB με δυνατότητα Lightning, USB Type-C και συνδέσεις micro USB. Είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεστε, μέχρι φυσικά η Apple να κυκλοφορήσει το USB Type-D και να συντρίψει όλα τα όνειρά μας.

Το καλύτερο από όλα, είναι  ότι δεν θα χρειάζεται να περιμένετε ώρες για τη φόρτιση των συσκευών σας. Το καλώδιο του 1 μέτρου έχει επίσης τη δυνατότητα να μην μπερδεύεται , ό,τι καλύτερο δηλαδή για ένα καλώδιο φόρτισης.

Αγοράστε ένα τώρα για 9.99$, το οποίο είναι μια σημαντική έκπτωση της τάξης του 66% από τη συνήθη τιμή των 29,99 δολαρίων. Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS