ΑρχικήinetΗ Amazon εγκαινιάζει δωρεάν αποστολή για προϊόντα που παραδίδονται την ίδια μέρα

Η Amazon εγκαινιάζει δωρεάν αποστολή για προϊόντα που παραδίδονται την ίδια μέρα

Το Amazon έχει ένα δώρο για τις γιορτές, για τα Prime μέλη της.

αποστολήΟ διαδικτυακός τόπος λιανικής πώλησης, έχει ξεκινήσει δωρεάν αποστολή μιας ημέρας και μέσα στην ίδια μέρα για τα Prime μέλη του, για όλη τη διάρκεια των διακοπών.

Αυτό σημαίνει ότι τα Prime μέλη της Amazon, μπορούν να παραγγείλουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους ήδη από τις 24 Δεκεμβρίου, αν παραγγελθούν πριν από τις 9:30 π.μ. τοπική ώρα, αν και μερικές μεταγενέστερες παραγγελίες μπορεί να επιτραπούν. Η τελευταία παραγγελία για τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους, πραγματοποιήθηκε στις 10:23 π.μ. την Παραμονή, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ενώ τα Prime μέλη έχουν πάντα απεριόριστη δωρεάν διήμερη αποστολή, η δωρεάν ημερήσια αποστολή διατίθεται μόνο από σήμερα έως τις 24 Δεκεμβρίου στις 11:59 μ.μ. Για τους πελάτες που δεν ανήκουν στην κατηγορία Prime, η παράδοση κατά την ίδια ημέρα στοιχίζει $ 8.99 συν $ 0.99 ανά τεμάχιο.

Υπάρχει όμως ένας περιορισμός: Η παραγγελία σας πρέπει να είναι πάνω από 35 δολάρια για να έχετε δικαίωμα δωρεάν αποστολής. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα είναι επιλέξιμα για την προσφορά.

Τα σούπερ μάρκετ της Amazon’s Whole Foods και τα καταστήματα Amazon Books θα είναι επίσης ανοιχτά στις 24 Δεκεμβρίου και θα πουλούν δώρα και περιτύλιγμα δώρων για αγοραστές της τελευταίας στιγμής. Όλοι οι πελάτες μπορούν να ψωνίσουν σε αυτές τις τοποθεσίες, αν και τα Prime μέλη είναι αυτά που λαμβάνουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στα βιβλία της Amazon.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS