ΑρχικήinetΗ Amazon διαθέτει σήμερα φθηνότερα τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων

Η Amazon διαθέτει σήμερα φθηνότερα τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων

AmazonΕίτε σκέφτεστε να αγοράσετε μια κάμερα κατοικιδίων για τη θεία σας που είναι πολύ δεμένη με το σκυλάκι της ως δώρο για τα Χριστούγεννα, είτε χρειάζεστε μια αυτόματη συσκευή ταΐσματος για το δικό σας κατοικίδιο, η Amazon σας δίνει τη δυνατότητα να τα αποκτήσετε σε πολύ χαμηλές τιμές. Συμβουλευτείτε τη λίστα που ακολουθεί:

DNA Kit για το σκύλο σας

Με αυτό το πακέτο μπορείτε να μάθετε από πού προέρχεται και ο γούνινος φίλος σας. Εάν έχετε ένα σκύλο που είναι διασταύρωση και δεν γνωρίζετε από πού προέρχεται ή θέλετε να δείτε αν το όμορφο αγόρι σας είναι πραγματικά καθαρόαιμο, το Wisdom Panel χρησιμοποιεί το DNA του κουταβιού σας για να μάθετε ποιες φυλές αποτελούν μέρος του γενετικού υλικού του. Θα εξετάσει επίσης ένα γονίδιο ευαισθησίας που μπορεί ενδεχομένως να σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα υγείας. Το Wisdom Panel συνήθως στοιχίζει $ 79,99, αλλά πωλείται σήμερα μόλις για $ 29, μέσω της Amazon.

Μία ισχυρή σκούπα για να μαζεύετε τις τρίχες του κατοικιδίου σας

Η σκούπα της Dyson’s Complete Vacuum, έρχεται με οκτώ προσαρτήματα και ισχυρή αναρρόφηση σχεδιασμένη να μαζεύει τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων και διαθέτει επίσης ένα φίλτρο υψηλής απόδοσης για να κρατήσει τα αλλεργιογόνα μακριά. Ένα νέο μοντέλο κοστίζει ένα επιβλητικό $ 619.88, αλλά αυτή η έκδοση κοστίζει μόνο $ 260 σήμερα.

Αυτόματη μηχανή ρίψης μπάλας

Σε μερικά σκυλιά αρέσει πάρα πολύ να παίζουν το παιχνίδι που φέρνουν πίσω το μπαλάκι. Επειδή όμως δεν έχουμε πάντα την όρεξη να παίζουμε ώρες μαζί τους, ήρθε το iFetch για να μας βοηθήσει. Είναι ένα μηχάνημα που λειτουργεί σαν εκτοξευτής μπάλας του τένις, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε τα κατοικίδια ζώα να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε το κουτάβι σας να βάζει της μπάλες στο ειδικό άνοιγμα και να περιμένει μέχρι να τις πετάξει. Αποκτήστε το στην τιμή των $ 115 για σήμερα μόνο.

Ένα βελούδινο διαδραστικό παιχνίδι

Αν ψάχνετε για κάτι που είναι περισσότερο παιχνίδι παρά gadget, μπορείτε να αποκτήσετε μια διαδραστική εμπειρία για το κουτάβι σας. Αυτό το παιχνίδι μοιάζει πολύ με ένα βελούδινο κούτσουρο με το οποίο μπορεί να παίζει το σκυλάκι σας. Δεν έχει ψηφιακά στοιχεία, αλλά εξακολουθεί να διεγείρει τον εγκέφαλο του, κάνοντας τον να δουλεύει για να βρει τους σκίουρους που είναι κρυμμένοι μέσα του. Με μόλις 10,99 δολάρια σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε ένα για το κουτάβι σας.

Η καλύτερη προσφορά για τις κάμερες κατοικίδιων ζώων

Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε για 110 δολάρια λιγότερο την κάμερα Petcube κατοικίδιων ζώων, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα κατοικίδια ζώα σας ενώ βρίσκεστε στη δουλειά και να τους δίνετε λιχουδιές, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS