ΑρχικήinetGlassWire 2.0 : Δοκιμάστε τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος

GlassWire 2.0 : Δοκιμάστε τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος

Η νέα έκδοση Glasswire 2.0 είναι πλέον διαθέσιμη με αρκετές νέες λειτουργίες που το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Glasswire

Το Glasswire είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα το οποίο χρησιμεύει για την παρακολούθηση του δικτύου σας. Έχει την ικανότητα να ανιχνεύει νέες συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο σας, να καθορίζει τον όγκο δεδομένων που κυκλοφορούν σε αυτό καθώς και τι διεργασίες πραγματοποιούνται. Αυτό το καθιστά πάρα πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τυχόν επιθέσεις στο δίκτυο σας, εφόσον σας δίνει την δυνατότητα να αποκλείεται διάφορες εφαρμογές και διεργασίες που σας φαίνονται ύποπτες. Παρακάτω θα αναφερθούμε στις δυο πιο εντυπωσιακές λειτουργίες του.

  • Automatic VirusTotal Analysis: Η λειτουργία αυτή έχει την δυνατότητα να κάνει upload οποιαδήποτε διεργασία στο site της VirusTotal προκειμένου να την αναλύσει και να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι κακόβουλο η όχι.
  • Evil Twin Wifi Attack Detection: H δεύτερη λειτουργία έχει την ικανότητα να εντοπίζει την επίθεση “Evil Twin” που στοχεύει δίκτυα WI-FI. Η Evil Twin είναι μια man-in-the-middle επίθεση η οποία προσποιείται ένα διαθέσιμο Wi-Fi δίκτυο το οποίο παραπλανεί τους χρήστες και τους υποκλέπτει πληροφορίες.

Το GlassWire 2.0.78 μπορείτε να το κατεβάσετε από το site (https://www.glasswire.com/) το οποίο διαθέτει δοκιμαστική έκδοση για 7 ημέρες με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η premium version (6 month history, 3 remote connections, Ask to connect, Lock down mode, Mini graph, Who’s on your WiFi or Network?, New Skins, Hide app activity ). Μετά το πέρας των εφτά ημερών μπορείτε να αγοράσετε την Basic έκδοση στα 39 δολάρια ή να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε σε free version.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS