ΑρχικήinetΦορητό πακέτο μπαταριών με δυνατότητα φόρτισης 3 συσκευών

Φορητό πακέτο μπαταριών με δυνατότητα φόρτισης 3 συσκευών

μπαταριώνΑυτές τις μέρες, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να ξεμείνετε από μπαταρία ενώ κάνετε ένα μακρύ ταξίδι για να συναντήσετε την οικογένειά σας ή πάτε κάπου για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Και ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε σε μία μεγάλη πτήση χωρίς πρόσβαση στο Netflix, με ένα τηλέφωνο χωρίς καθόλου μπαταρία και χωρίς κανένα τρόπο να περάσετε τις βαρετές ώρες μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Γιατί λοιπόν να τα περάσετε όλα αυτά; Μπορείτε να αγοράσετε ένα φορητό πακέτο μπαταριών.

Το Graphene Series HyperCharger PRO είναι μια ενδιαφέρουσα λύση, με δύο ενσωματωμένα καλώδια φόρτισης και μια πρόσθετη θύρα USB. Με μια εκπληκτική χωρητικότητα 8.000mAh (σε απλούς όρους: μεγάλη ισχύς μπαταρίας), το Graphene σας επιτρέπει να φορτίζετε τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Ή ακόμα έχετε τη δυνατότητα να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ξανά και ξανά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για πρίζα σε όλο το αεροδρόμιο!

Το HyperCharger PRO έρχεται επίσης εξοπλισμένο με το μαξιλαράκι NanoStik PRO αντιβαρύτητας, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την μπαταρία στο smartphone σας χωρίς να χρειάζεται κανένα είδος εξαρτήματος προσκόλλησης για μια λύση φόρτισης χαμηλών τόνων. Είτε κάνετε ταξίδια σε όλο τον κόσμο ή απλά προσπαθείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή μπαταρία για να καλέσετε ένα ταξί μετά από μία έξοδο, το Graphene 8K HyperCharger PRO είναι μια αξιόλογη backup επιλογή.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα τώρα για $ 39,99, σε μια αρκετά καλή έκπτωση της τάξης του 50%, στην τιμή των 79,99 δολαρίων για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

HyperCharger PRO

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS