ΑρχικήinetΤο BlackBerry Priv δεν θα λαμβάνει πλέον μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας

Το BlackBerry Priv δεν θα λαμβάνει πλέον μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας

ενημερώσειςΗ BlackBerry αποκάλυψε ότι δεν θα παρέχει πλέον μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για το smartphone BlackBerry Priv. Το Priv υπάρχει εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια και η BlackBerry είχε πει ότι θα υποστήριζε τη συσκευή για δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα της.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το smartphone θα συνεχίσει να καλύπτεται με κάποιες εγγυήσεις και εάν υπάρξουν κρίσιμες ευπάθειες, θα δουλέψει με τους συνεργάτες τους για να τις διορθώσουν.

«Περισσότερο από 24 μήνες πριν, όταν παρουσιάσαμε την πρώτη συσκευή Android, δεσμευτήκαμε να παρέχουμε μηνιαίες ενημερώσεις λογισμικού για το PRIV για δύο χρόνια. Κρατήσαμε το λόγο μας και εκπληρώσαμε αυτή τη δέσμευση, αν και στην πραγματικότητα, η ενσωματωμένη ασφάλεια της PRIV δεν χρειαζόταν πολλές από τις ενημερώσεις που κάναμε μαζί με τους συνεργάτες μας, όπως η Google και η Qualcomm.

Αφού πέρασαν τα 2 χρόνια, δεν θα παρέχουμε πλέον μηνιαίες ενημερώσεις για την προώθηση του PRIV.»

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Priv στο site της BlackBerry, στον παρακάτω σύνδεσμο. Φαίνεται ότι η συσκευή θα λαμβάνει ενημέρωση μόνο αν υπάρξουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας στο μέλλον.

Blackberry

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS