ΑρχικήinetΜάθετε πώς να δημιουργείτε προηγμένες διασυνδέσεις φωνής και chatbot με αυτά τα...

Μάθετε πώς να δημιουργείτε προηγμένες διασυνδέσεις φωνής και chatbot με αυτά τα online μαθήματα

ChatbotΥπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για το μέλλον, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι πολλά από τα συστήματα και τις υποδομές μας θα είναι αυτοματοποιημένα. Από τους θερμοστάτες στα ηχεία και μέχρι τα ρομπότ μπάτλερ, η ουτοπική έκδοση του Terminator 2 γίνεται σχεδόν πραγματικότητα. Και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να εκμεταλλευτείς αυτή τη νέα εποχή!

Εξοικειωθείτε με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες με το Voice, Chat, and Vision Automation Bundle. Δείτε τι περιλαμβάνει:

Ένα μάθημα για την Amazon Alexa

Οι βοηθοί που ενεργοποιούνται με τη φωνή, σας επιτρέπουν να μεταφέρετε πολύπλοκες πληροφορίες στους πελάτες με έναν ελεύθερο, διασκεδαστικό τρόπο και η Alexa είναι το από τους καλύτερους βοηθούς. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε εφαρμογές με πλήρη ενσωμάτωση της Alexa για δημοφιλείς συσκευές Amazon όπως τα Echo,  Echo Dot και FireTV.

Ένα μάθημα μηχανικής εκμάθησης

Οι μηχανές μπορούν να κάνουν πράγματα όπως το να ταιριάζουν μοτίβα, πολύ πιο αποτελεσματικά από τον άνθρωπο, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να επωφεληθούμε από αυτές. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει SikuliX, μια δημοφιλή τεχνολογία scripting / αυτοματισμού που λειτουργεί με Python και Java. Θα μάθετε επίσης πώς να γράφετε λογισμικό αναγνώρισης εικόνων για κοινές λειτουργίες μηχανικές εκμάθησης όπως το OCR.

Ένα μάθημα μηχανών αναζήτησης

Αν νομίζετε ότι η Google είναι η μόνη μηχανή αναζήτησης, ξανασκεφτείτε το. Νέες μηχανές όπως η Elasticsearch, συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία μηχανών αναζήτησης με εντυπωσιακή αποθήκευση δεδομένων για πραγματική απόδοση επόμενου επιπέδου. Αυτό το πολύτιμο μάθημα θα βελτιώσει τις δεξιότητες προγραμματισμού που σχετίζονται με την αναζήτηση, με τρόπους που δεν γνωρίζατε ότι ήταν δυνατοί.

Ένα μάθημα Chatbot

Το DialogFlow, ένα περιβάλλον συζήτησης για bots, συσκευές και εφαρμογές, αναδύεται παντού, από ιστοσελίδες ηλεκτρονικών αγορών σε παράθυρα συνομιλίας τεχνικής υποστήριξης. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να εκμεταλλευτείτε την δύναμή του και να οικοδομήσετε ένα Chatbot τόσο φυσικό ώστε οι φίλοι σας θα σκέφτονται ότι μιλάνε με ένα πραγματικό πρόσωπο.

Ένα φωνητικό μάθημα

Τώρα που έχετε μάθει τα βασικά, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στα πιο ψαγμένα. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε προηγμένες διεπαφές φωνής και chatbot για δημοφιλείς υπηρεσίες τρίτων όπως το Slack και το Facebook.

Το πακέτο Voice, Chat, and Vision Automation, κοστίζει κανονικά 845 δολάρια, αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα μόνο με 29 δολάρια, σε μια απίστευτη έκπτωση 96%.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS