ΑρχικήinetΜε αυτό το ρολόι GPS θα ξέρετε πάντα που είναι το παιδί...

Με αυτό το ρολόι GPS θα ξέρετε πάντα που είναι το παιδί σας

ρολόιΑν ψάχνετε έναν τρόπο για να είναι τα παιδιά σας ασφαλή ενώ βρίσκονται έξω και για να μπορείτε ανα πάσα στιγμή να ελέγξετε που είναι, μπορεί να ενδιαφέρεστε για ένα νέο ρολόι GPS παιδιών που αναπτύχθηκε από τον Stuart Reich και ονομάζεται Dristee. Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το ρολόι GPS για παιδιά της Dristee εξηγεί περισσότερα για το έργο και την αναπτυξιακή διαδικασία πίσω από το φορητό GPS tracker:

“Το έργο της Dristee αναπτύσσεται τα τελευταία τρία χρόνια. Με ομάδες που εκτείνονται σε πολλές ηπείρους και διοικούνται από την ίδια τη Dee. Μετά από πολλά πρωτότυπα, αμέτρητες ιδέες και πολλές βελτιώσεις, το dristee είναι τώρα ένα προϊόν έτοιμο να κυκλοφορήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε εκπληρώσει τις απαιτήσεις σχεδιασμού, απαντήσαμε στις τεχνολογικές προκλήσεις και εξασφαλίσαμε ευρεία κατοχύρωση. Τα προ-προγραμματιζόμενα SMS / MMS αποστέλλουν ειδοποιήσεις και ήχο συναγερμού σε όλους τους καθορισμένους αριθμούς τηλεφώνου κατά τη διάρκεια οποιωνδήποτε καταστάσεων κινδύνου.

Τα πρώτα πρωτότυπα (V-1) επικυρώνουν βασικά χαρακτηριστικά όπως η παρακολούθηση GPS, η γεωσκοπική αντιστάθμιση, καθώς και οι αισθητήρες τόσο για επιταχυνσιόμετρο όσο και για ανίχνευση κινδύνου νερού. Αυτοί οι αισθητήρες υλικού συνδυάζονται με ένα έξυπνο λογισμικό για τη δημιουργία μιας λύσης που ταιριάζει καλύτερα στις εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας, στα σχολεία και στις εγκαταστάσεις για τους ηλικιωμένους ή τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Ενώ αυτή η συσκευή είναι πλήρως λειτουργική και δοκιμάζεται για πολλούς μήνες, η σχεδίαση ήταν ελλιπής.”

Το Dristee είναι τώρα διαθέσιμο και θα επιστρέψει μέσω του Kickstarter με τις πρώιμες δωρεές να ξεκινούν από μόλις 50 δολάρια και η παράδοση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2018. Για τις πλήρεις προδιαγραφές και για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας στο Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS