ΑρχικήinetΦορτίστε και κρατήστε δροσερό το κινητό σας με αυτή τη συσκευή

Φορτίστε και κρατήστε δροσερό το κινητό σας με αυτή τη συσκευή

κινητόΑν τυχαίνει να έχετε μόλις αγοράσει ένα νέο κινητό τηλέφωνο, τότε πιθανότατα θα το χρησιμοποιείτε όλη τη μέρα και η μπαταρία σας θα εξαντλείται τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Επιπλέον ίσως παρατηρήσετε ότι όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε τόσο πιο πολύ θερμαίνεται. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα προβλήματα, τότε αυτό το cooler stand – ασύρματος φορτιστής, θα μπορούσε να είναι ο νέος καλύτερος φίλος σας και τυχαίνει να έχει έκπτωση 73% από την αρχική του τιμή.

Σύμφωνα με τη σελίδα του προϊόντος, ο φορτιστής αυτός διατηρεί το τηλέφωνό σας δροσερό όσο φορτίζει, γεγονός που υποτίθεται ότι αυξάνει την ταχύτητα φόρτισης κατά 1,5 φορά. Είναι συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε smartphone, συμπεριλαμβανομένου του iPhone X, που διαθέτει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης και ο σχεδιασμός του σταντ σας επιτρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο καθώς αυτό φορτίζεται.

Το cooler stand – ασύρματος φορτιστής κοστίζει συνήθως $ 70, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ένα τώρα μόνο για $ 18.71 και να εξοικονομήσετε περισσότερα από $ 50.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS