ΑρχικήinetΟ Android Browser της Microsoft αναβαθμίστηκε ξανά

Ο Android Browser της Microsoft αναβαθμίστηκε ξανά

Η Microsoft λαμβάνει πολύ σοβαρά την διατήρηση των εφαρμογών στο Android πάντα ενημερωμένες, έτσι οι νέες εκδόσεις κυκλοφορούν με απίστευτο ρυθμό, κάποιες φορές δύο φορές την εβδομάδα.

Μετά την κυκλοφορία μιας άλλης μεγάλης ενημερωμένης έκδοσης για το Microsoft Launcher, το οποίο έφτασε πρόσφατα τα 10 εκατομμύρια downloads στο Android, η εταιρεία άλλαξε την εστίαση στον browser Edge, οπότε και μια νέα έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αυτό που παίρνουμε είναι ένα σύνολο βελτίωσης επιδόσεων και διορθώσεων σφαλμάτων, καθώς ο Microsoft Edge διανύει ακόμα τις πρώτες ημέρες του στο Android.

Το Microsoft Edge για Android έχει φθάσει έτσι στην έκδοση 1.0.0.1272 και επίσης εξελίσσεται με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, όπως και οι υπόλοιπες εφαρμογές που κυκλοφόρησε η εταιρεία για την πλατφόρμα Android.

Δεδομένου αυτού του γρήγορου ρυθμού ενημέρωσης, ο Edge αυξάνεται αρκετά γρήγορα από την άποψη του αριθμού των λήψεων και νωρίτερα αυτό το μήνα ξεπέρασε το ορόσημο του 1 εκατομμυρίου επισκέψεων στο Google Play Store. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Google, ο Microsoft Edge για Android προσεγγίζει τώρα τις 5 εκατομμύρια λήψεις.

Ο Edge τρέχει αρκετά άψογα στο Android, αν και δεν είναι μυστικό ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο για να γίνει μια πλήρως εξοπλισμένη εναλλακτική λύση στα Google Chrome και Mozilla Firefox. Είναι μια πραγματικά πολύ γρήγορη λύση και προσφέρει δυνατότητες όπως κωδικό πρόσβασης και συγχρονισμό σελιδοδεικτών, αλλά εξακολουθεί να μην διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν και άλλα δημοφιλέστερα προγράμματα περιήγησης Android.

Προφανώς, δεδομένου ότι ο Edge εξακολουθεί να είναι μια νέα εφαρμογή στο Android, θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου και η Microsoft υπόσχεται ότι θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά με βάση τα σχόλια των χρηστών. Επομένως, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να στείλετε τις προτάσεις σας στην εταιρεία για να βελτιωθεί σημαντικά η εφαρμογή στις επόμενες κυκλοφορίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS