ΑρχικήinetWindows Defender Application Guard: Έρχεται στα Windows 10 Pro

Windows Defender Application Guard: Έρχεται στα Windows 10 Pro

Η Microsoft εργάζεται σκληρά για να κάνει τα Windows 10 ένα ασφαλέστερο λειτουργικό σύστημα για όλους και ως μέρος της επερχόμενης αναβάθμισης του Redstone 4 η εταιρεία θα φέρει το αποκλειστικό Windows Defender Application Guard (WDAG) στην Pro SKU.
Το πρώτο build που φέρνει τις αλλαγές αυτές είναι το 17063, με το Windows Defender Application Guard να είναι διαθέσιμο για όλους με την επίσημη κυκλοφορία του την άνοιξη του 2018.Windows Defender Application Guard
Το WDAG είναι ένα χαρακτηριστικό που προστατεύει τους υπολογιστές από στοχευμένες απειλές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία εικονικοποίησης Hyper-V και η Microsoft μάλιστα τονίζει ότι χάρη σε αυτή τη νέα τεχνολογία ο Edge γίνεται “το πιο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο.”
Η Microsoft αναφέρει ότι η προσθήκη του WDAG  βασίστηκε στα σχόλια των χρηστών που επιθυμούσαν τη συγκεκριμένη τεχνολογία στα Windows 10 συστήματα τους.
“Η Microsoft φέρνει το Windows Defender Application Guard στα Windows 10 Professional με την επόμενη ενημέρωση των Windows 10. Οι χρήστες των Windows 10 Pro μπορούν να πλοηγηθούν στο Internet γνωρίζοντας ότι τα συστήματά τους προστατεύονται ακόμα και από τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις.” αναφέρει χαρακτηριστικά η Microsoft.
Να σημειώσουμε ότι το Windows Defender βελτιώθηκε σημαντικά τελευταία και οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows 10 έφεραν σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα, το Windows Defender αναπτύχθηκε στο Windows Defender Security Center με την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης Windows 10 Creators Update νωρίτερα φέτος. Ουσιαστικά, ομαδοποιεί όλες τις δυνατότητες  ασφαλείας σε έναν υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών  προστασίας από ιούς, firewall και network προστασία, ελέγχο εφαρμογών και browser καθώς και τη γενικότερη λειτουργία της συσκευής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS