ΑρχικήinetΝέα updates για τις beta και σταθερές εκδόσεις του Microsoft Launcher για...

Νέα updates για τις beta και σταθερές εκδόσεις του Microsoft Launcher για Android

Δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να κυκλοφορήσει η Microsoft κάποια ενημέρωση για το Microsoft Launcher καθώς ο γίγαντας του λογισμικού εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει τη συγκεκριμένη εφαρμογή μια από τις καλύτερες στο Google Play Store.

Η Microsoft πρόσφατα εξέδωσε ενημερώσεις για το Microsoft Launcher τόσο για την beta όσο και για σταθερή έκδοση και καθώς προχωράνε οι αναβαθμίσεις όλο και περισσότερα σφάλματα επιλύονται ενώ παράλληλα αναπτύσσονται νέες δυνατότητες.  Microsoft Launcher

Η τελευταία beta έκδοση είναι η 4.4.0.39132 ενώ η πιο πρόσφατη σταθερή είναι η 4.3.1.39080.

Όσον αφορά τις αλλαγές που αποτελούν μέρος αυτών των νέων εκδόσεων, παρατηρούμε ελάχιστες διαφορές σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Η σταθερή έκδοση 4.3.1.39080 του Microsoft Launcher περιλαμβάνει ένα hot fix για την αντιμετώπιση μερικών από των κορυφαίων σφαλμάτων που αντιμετώπιζαν οι χρήστες, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Από την άλλη πλευρά, το Microsoft Launcher 4.4.0.39132 beta επικεντρώνεται κυρίως στην επιδιόρθωση σφαλμάτων και την αντιμετώπιση προβλημάτων απόδοσης που έχουν αναφερθεί από τους δοκιμαστές στα προηγούμενα builds.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Microsoft Launcher 4.4 beta κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και έφερε μια σειρά από νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν φακέλους στο app drawer, μια λειτουργία για εφαρμογές τόσο στην αρχική οθόνη όσο και στο drawer με σκοπό την γρηγορότερη εκτέλεση μια σειράς από λειτουργίες σε περισσότερα από ένα είδη.

Υπάρχουν επίσης ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της σύνδεσης, διορθώσεις για το widget καιρού και χρόνου καθώς και ένα app animation που θα είναι επίσης μέρος του σταθερού build.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS