ΑρχικήinetΠοια τα καλύτερα χαρακτηριστικά του iPhone X σύμφωνα με τους καταναλωτές;

Ποια τα καλύτερα χαρακτηριστικά του iPhone X σύμφωνα με τους καταναλωτές;

Το iPhone X έχει ενθουσιάσει αρκετά τους καταναλωτές και ειδικά τους fans της Apple.

Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι αγοραστές iPhone παίρνουν το επετειακό μοντέλο είναι ευκολότερο να προσδιορίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του νέου μοντέλου.iPhone X

Έρευνα που διεξήχθη από την Strategy Analytics υπογραμμίζει τα τρία καλύτερα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις των iPhone χρηστών.

Πρώτα στη λίστα είναι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου και το Animoji. Παρά τις αναφορές που δείχνουν ότι το Face ID παρακάμπτεται και παρουσιάζει αρκετές ευπάθειες, έχει λάβει αρκετή αγάπη από τους καταναλωτές.

Η αναβαθμισμένη κάμερα TrueDepth της Apple με εμπρός όψη προσφέρει νέες δυνατότητες ασφάλειας και βελτιωμένες λειτουργίες μέσω του Face ID και του Animojis, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, το συναίσθημα των καταναλωτών που χρησιμοποιούν το Face ID είναι εξαιρετικά θετικό.

Επόμενο στη λίστα είναι ο συνδυασμός της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της οθόνης OLED ο οποίος έχει ενθουσιάσει αρκετά τους πελάτες, καθώς το iPhone X είναι το πρώτο που κάνει τη μετάβαση από την οθόνη LCD και αγκαλιάσει μια μπαταρία σε σχήμα L που χρησιμοποιεί όλο τον ελεύθερο χώρο στο πίσω μέρος της συσκευής με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τρίτο είναι το οικοσύστημα iOS το οποίο εξακολουθεί να έχει την μεγαλύτερη βάση χρηστών παγκοσμίως.

Να σημειώσουμε ότι παρόλο που τα θετικά σχόλια υπερτερούν των αρνητικών δεν σημαίνει ότι όλα κυλούν τέλεια με την νέα συσκευή. Όπως και με κάθε συσκευή, πάντα υπάρχουν μειονεκτήματα τα οποία ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να παραβλέψουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS