ΑρχικήinetΤο νέο χαρακτηριστικό του Instagram εμφανίζεται μετά από 5 δεύτερα

Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram εμφανίζεται μετά από 5 δεύτερα

Το Instagram αγαπά να δοκιμάζει κρυφά νέα χαρακτηριστικά σε μερικούς από τους χρήστες του και να παίρνει feedback πριν πάρει την απόφαση να τα χρησιμοποιήσει σε όλους.

χαρακτηριστικόΑλλά τις τελευταίες εβδομάδες, η εταιρεία πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό σχολιασμού που δεν θα μπορέσετε να δείτε αν δεν παρακολουθήσετε ένα post για περισσότερα από πέντε δευτερόλεπτα.

Πριν το δοκιμάσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Μόλις το κάνετε, μεταβείτε στο Instagram και πηγαίνετε σε μια ανάρτηση. Περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα και θα δείτε ένα πλαίσιο που λέει: «Προσθέστε ένα σχόλιο …»

Το Instagram επιβεβαίωσε ότι ενεργοποίησε μυστικά αυτό το χαρακτηριστικό τις τελευταίες εβδομάδες. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν ανακοινώνονται πάντα μικρότερες ενημερώσεις χαρακτηριστικών.

Το χαρακτηριστικό είναι πράγματι μικρό, αλλά είναι σαφές ότι η εφαρμογή τώρα ωθεί τους χρήστες να κάνουν σχόλια, σε μια προσπάθεια να υπάρχει μεγαλύτερη ενασχόληση με το σχολιασμό.

Είναι συχνό φαινόμενο να μην σχολιάζονται σε μεγάλο βαθμό οι αναρτήσεις στο Instagram. Οι αναρτήσεις αρέσουν σε πολλούς χρήστες και πολλοί τις αρχειοθετούν σε συλλογές, αλλά το να σχολιάζουν στο Instagram (ειδικά σε ένα πολύ δημοφιλές λογαριασμό με εκατοντάδες ή χιλιάδες σχόλια) ίσως αισθάνονται ότι είναι χάσιμο χρόνου.

Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να κάνει πιο ελκυστικό τον σχολιασμό σε αναρτήσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS