ΑρχικήinetΜάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε την εφαρμογή iOS που θέλετε

Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε την εφαρμογή iOS που θέλετε

iOSΈχει τύχει ποτέ να έχετε μια λαμπρή ιδέα για μια εφαρμογή και να αναρωτιέστε πόσο δύσκολο θα ήταν να την δημιουργήσετε μόνοι σας; Μάθετε πώς να δημιουργήσετε την εφαρμογή των ονείρων σας με το Complete iOS 11 & Swift Developer Course στην τιμή των $ 10 για περιορισμένο χρονικό διάστημα. (Τα μαθήματα αυτά συνήθως κοστίζουν πάνω από $ 200.)

Είτε είστε αρχάριος είτε έχετε κάποιες γνώσεις σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών, αυτό το μάθημα μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε τις γνώσεις σας σε άλλο επίπεδο και τελικά να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα ή να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

Ο διακεκριμένος λέκτορας του Udemy και καλύτερα διατιθέμενος καθηγητής Rob Percival, βοήθησε περισσότερους από 800.000 μαθητές και έχει κερδίσει πολύ θετικές κριτικές λόγω του άψογου διδακτικού τρόπου του. Με περισσότερες από 34 ώρες περιεχομένου που μοιράζετε σε 249 διαλέξεις, το Complete iOS 11 & Swift Developer Course θα σας προσφέρει ένα πλήρες εργαλείο για το σχεδιασμό των δικών σας εφαρμογών με τα Swift 4, ARKit, MLKit, MusicKit και το νέο Depth Photo API. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα στοιχεία του XCode και του Interface Builder, να μάθετε τα πάντα για την online αποθήκευση με το Parse, να αναπτύξετε παιχνίδια με το SpriteKit και να δημιουργήσετε εφαρμογές τύπου Instagram και Snapchat.

Μέχρι το τέλος όλης της εκπαίδευσης, θα έχετε κατασκευάσει 20 διαφορετικές εφαρμογές από το μηδέν και θα έχετε κερδίσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να μπείτε στον κερδοφόρο κόσμο της ανάπτυξης εφαρμογών μόνοι σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS