ΑρχικήinetΓνωρίστε το νέο Huawei Mate 10 Lite με σύστημα τεσσάρων καμερών

Γνωρίστε το νέο Huawei Mate 10 Lite με σύστημα τεσσάρων καμερών

Huawei Mate 10 Lite: Όσοι από εσάς έχετε παρακολουθήσει την τεχνολογική επικαιρότητα θα έχετε παρατηρήσει ότι η Huawei δεν χάνει ευκαιρία για να δηλώσει τον πόλεμο της ενάντια στην Apple καθώς  η κινέζικη εταιρεία επιμένει ακόμα ότι οι δικές της συσκευές είναι πολύ καλύτερες από ένα iPhone.

Αν και, τη δεδομένη στιγμή, η Samsung είναι στην πραγματικότητα ο νούμερο ένα κατασκευαστής τηλεφώνων, δεν αποτελεί μυστικό ότι το εμπορικό σήμα της Apple κερδίζει τη περισσότερη προσοχή. Επομένως, είναι πολύ εύκολο να πρωταγωνιστεί κάποιος στις ειδήσεις αν αναφερθεί σε κάποια iPhone συσκευή.Huawei Mate 10 Lite

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι λίγες οι φορές που μια Huawei συσκευή –και μάλιστα ναυαρχίδα- μας έχει απογοητεύσει.

Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας, το Huawei Mate 10 Lite, το οποίο πιθανότατα να ενθουσιάσει πολλούς από εμάς δεδομένου ότι διαθέτει μια edge-to-edge οθόνη και τέσσερεις κάμερες.

Το Huawei Mate 10 Lite αφήνει στο χέρι μια εκπληκτική αίσθηση. Η edge-to-edge οθόνη το κάνει ξεχωριστό, με πολύ μικρά bezels για την καλύτερη τοποθέτηση του home button, της κάμερας και του μικροφώνου.

Εκτός από την αίσθηση premium που προσφέρει, το Mate 10 Lite είναι επίσης αρκετά εύκολο στη μεταφορά, καθώς ζυγίζει μόλις 164 γραμμάρια, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας.

Επιπλέον, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετείται σε τέτοιο σημείο που δεν χρειάζεται προσπάθεια για τον αγγίξετε, όπως συμβαίνει στις πιο ακριβές συσκευές Samsung Galaxy S8 και το S8 +.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης υψηλότερη από το μέσο όρο, αν και η έλλειψη γρήγορης φόρτισης καταστρέφει ολόκληρη την εμπειρία. Αυτός είναι ένας από τους τομείς που πρέπει να βελτιωθούν και, ελπίζουμε, σε μελλοντικά μοντέλα, η Huawei να το φροντίσει.

Στον αντίποδα, αν και η Huawei κάθε φορά προσπαθεί να πείσει τους καταναλωτές ότι η νέα συσκευή της είναι η καλύτερη, συνήθως αυτό δεν ισχύει. Παραδείγματος χάρη, οι τέσσερις κάμερες αν και μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, όταν ο φωτισμός δεν είναι καλός οι λήψεις αυτομάτως γίνονται και χειρότερες.

Με λίγα λόγια, το Huawei Mate 10 Lite είναι, στην ουσία, ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με αρκετές φιλοδοξίες αλλά μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS