ΑρχικήinetΤο Opera 50 αποκτά προστασία για την παράνομη εξόρυξη Bitcoin

Το Opera 50 αποκτά προστασία για την παράνομη εξόρυξη Bitcoin

εξόρυξηΊσως να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το Opera, όπως κάνετε με το πολύ πιο διαδεδομένο Chrome και πρόσφατα το Firefox. Αλλά ο 22χρονος αδελφός του Chrome από άλλη μητέρα, διατηρεί την παρουσία του στην αγορά.

Το Opera Software έχει επεξεργαστεί ένα νέο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να αναγκάσει πολλούς ανθρώπους να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στις συσκευές τους. Η επερχόμενη μεγάλη έκδοση του προγράμματος περιήγησης στο Web, το Opera 50, θα είναι σε θέση να αποτρέψει τους ιστοτόπους από την εξόρυξη του Bitcoin από τον υπολογιστή σας, που θα μορούσαν να κλέψουν όλους τους πόρους και να βάλουν το μηχάνημά σας σε κίνδυνο.

Το χαρακτηριστικό, που ονομάζεται “NoCoin (Cryptocurrency Mining Protection)”, αποτελεί επί του παρόντος μέρος της beta έκδοσης του Opera ενσωματωμένου στο εργαλείο ad-blocker.

Η προστασία εξόρυξης Cryptocurrency στο Opera μπορεί να ενεργοποιηθεί με την μετάβαση στο Settings> Basic. Κάτω από τις Προτεινόμενες λίστες, αναζητήστε το πλαίσιο ελέγχου NoCoin.

Εκτός όμως από το Bitcoin, το χαρακτηριστικό προστασίας, εμποδίζει επίσης την εξόρυξη κι άλλων ψηφιακών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων του Ethereum και του Litecoin.

Το χαρακτηριστικό προστασίας εξόρυξης, θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο, καθώς οι αυξανόμενες τιμές του Bitcoin και άλλων κερμάτων κρυπτοσυναλλάγματος έχουν παρακινήσει περισσότερους ανθρώπους να τα εξορύσσουν χρησιμοποιώντας άλλους πόρους. Η εξόρυξη, στην πραγματικότητα, δεν περιορίζεται σε υπολογιστές και smartphones. Μπορεί επίσης να γίνει σε ένα αυτοκίνητο Tesla και χρησιμοποιώντας μια ειδική ακολουθία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS