ΑρχικήinetMicrosoft: Κυκλοφόρησε το Surface Pro με LTE στο Microsoft Store

Microsoft: Κυκλοφόρησε το Surface Pro με LTE στο Microsoft Store

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα τη κυκλοφορία μιας LTE έκδοσης του Surface Pro για επιχειρήσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Απ’ ότι φαίνεται όμως η εταιρεία ήταν έτοιμη πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία και το Surface Pro με LTE for business είναι διαθέσιμο από τις αρχές Δεκεμβρίου. Η Microsoft μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει στο κοινό και την έκδοση για καταναλωτές ως Commercial Microsoft Surface Pro with LTE.Surface Pro

Υπάρχουν δύο εκδόσεις της συσκευής LTE προς πώληση και για το πιο ισχυρό μοντέλο έχουν ήδη εξαντληθεί τα αποθέματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της πιο προσιτής έκδοσης Intel Core i5 με μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικού χώρου 128GB για 1.149 δολάρια ή της πιο ακριβής έκδοσης με μνήμη RAM 8GB και αποθήκευση 256GB, επίσης με ένα i5 chip, στη τιμή των 1,449 δολαρίων.

Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες θα χρεωθούν επιπλέον για τα Surface Pro Signature Type Cover και Surface Pen καθώς και τα δύο εξαρτήματα δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία αλλά πωλούνται ξεχωριστά.

Σε αυτό το σημείο, όπως προαναφέραμε, το ακριβότερο μοντέλο έχει έλλειψη αποθεμάτων οπότε μπορείτε να αγοράσετε μόνο το μοντέλο με μνήμη RAM 4GB  από το Microsoft Store. Το κενό σε μονάδες θα καλυφθεί από τις αρχές του 2018.

Δυστυχώς, η LTE υποστήριξη δεν προσφέρεται για τα κορυφαία Surface Pro που συνοδεύονται από Intel Core i7, RGB 16GB και αποθήκευση 1TB. Η Microsoft λέει ότι ο πρωταρχικός στόχος για το Surface Pro SKU είναι η αγορά των επιχειρήσεων.

Όπως καταλαβαίνετε, όσοι από εσάς επιθυμούν να αγοράσουν το νέο Surface Pro με LTE πρέπει να βιαστούν επειδή η προσφορά είναι περιορισμένη και πολύ πιθανό να εξαντληθούν και τα τελευταία κομμάτια που έχουν απομείνει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS