ΑρχικήinetΗ LG λέει όχι στην συμφωνία με την Apple για τα OLED...

Η LG λέει όχι στην συμφωνία με την Apple για τα OLED πάνελ

Η Apple έκανε τελικά τη μετάβαση από το LCD σε OLED φέτος με το iPhone X, και η Samsung ήταν ο μοναδικός προμηθευτής αυτών των πάνελ για την υπάρχουσα γενιά. Και ενώ η Apple αναμένεται να συνεργαστεί με τη Samsung τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος, πιστεύεται ότι η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει την εξάρτησή της από το νοτιοκορεατικό εταίρο της και να κοιτάξει αλλού για οθόνες OLED για το iPhone της.

Η LG Display ήταν ένας από τους πιθανούς συνεργάτες, με αρκετές πηγές να επιβεβαιώνουν συνεχείς συνομιλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και υπονοώντας τα σχέδια για την παραγωγή οθονών iPhone X μέχρι το τέλος του έτους.

Ωστόσο, η LG λέει ότι δεν έχει κατασκευάσει ούτε ένα πάνελ OLED για το iPhone X της Apple, προσθέτοντας ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συμφωνία με την εταιρεία που έχει έδρα τις ΗΠΑ.

Οι εικασίες που έκαναν τα πρωτοσέλιδα νωρίτερα φέτος ανέφεραν ότι η Apple επένδυσε σε μια νέα εγκατάσταση παραγωγής της LG που υποτίθεται ότι θα επικεντρωνόταν αποκλειστικά στην κατασκευή οθονών για το iPhone.

Μέχρι τώρα, ωστόσο, η Samsung παραμένει ο αποκλειστικός προμηθευτής των οθονών iPhone X, και από την εμφάνιση των πραγμάτων, θα συνεχίσει να είναι η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει τέτοια πάνελ στο πρώτο μισό του 2018.

Οι πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Apple σχεδιάζει να αγοράσει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια οθόνες OLED από τη Samsung το 2018, γεγονός που σημαίνει έσοδα ύψους 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον νοτιοκορεατικό κολοσσό.

Η Samsung έχτισε περίπου 50 εκατομμύρια iPhone X εμφανίζει μόνο αυτό το έτος, σύμφωνα με εκτιμήσεις, με τα ποσοστά αποδόσεων να φτάνουν το 90 τοις εκατό το Δεκέμβριο και πιθανό να αυξηθούν στο μέγιστο επίπεδο μέχρι το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2018.

Η Apple εξετάζει την επέκταση της σειράς OLED iPhone της το επόμενο έτος με ένα δεύτερο μοντέλο που διαθέτει τέτοια τεχνολογία, έτσι ώστε η LG να μην αντικαταστήσει απαραίτητα την Samsung εξ ολοκλήρου, αλλά να την εντάξει ως δευτερεύοντα προμηθευτή τέτοιων πάνελ για τη γενιά του 2018.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS