ΑρχικήinetΜυστηριώδες ταμείο bitcoin δωρίζει 1 εκατομμύριο $ στο Internet Archive

Μυστηριώδες ταμείο bitcoin δωρίζει 1 εκατομμύριο $ στο Internet Archive

bitcoinΔιανύουμε μέρες όπου η ανταλλαγή και η προσφορά δώρων είναι συνηθισμένη και το Internet Archive είναι ο τελευταίος αποδέκτης μετρητών από έναν ανώνυμο ευεργέτη bitcoin.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ακούσαμε για το Pineapple Fund, ένα έργο που δημιουργήθηκε από έναν ανώνυμο εκατομμυριούχο bitcoin που ήθελε να δώσει σχεδόν 86 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του σε bitcoin. Και κράτησε την υπόσχεσή του.

Η δωρεά αυτή έρχεται πάνω στην ώρα, καθώς το Internet Archive βρίσκεται στη μέση μιας προσπάθειας για τη συγκέντρωση χρημάτων ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η δωρεά καλύπτει ένα τεράστιο κομμάτι αυτού του ποσού.

Σε μια ηλεκτρονική δήλωση, οι άνθρωποι στο Archive ανέφεραν: «Θαυμάζουμε τον δωρητή αυτό που χρησιμοποιεί Bitcoin και είναι τιμή μας να είμαστε οι παραλήπτες ενός τέτοιου δώρου. Όποιος κι αν είσαι, κάνεις καλό στον κόσμο. Ευχαριστούμε».

Το πρόσωπο πίσω από το Pineapple Fund ανακοίνωσε αρχικά τις προθέσεις του στη Reddit, λέγοντας: «Το Bitcoin έχει αλλάξει τη ζωή μου και έχω πολύ περισσότερα χρήματα από όσα μπορώ να ξοδέψω. Οι στόχοι και τα κίνητρά μου στη ζωή δεν έχουν καμία σχέση με την απόκτηση εκατομμυρίων ή με το να είμαι πολύ πλούσιος. Έτσι, κάνω κάτι άλλο: δωρίζω την πλειοψηφία των bitcoins μου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Άλλοι παραλήπτες δωρεών μέχρι σήμερα είναι το Water Foundation (1 εκατομμύριο δολάρια), το Electronic Frontier Foundation (1 εκατομμύριο δολάρια) και το site δωρεάς για απόρους Give Directly (5 εκατομμύρια δολάρια).

Φαίνεται ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων επηρεάζει ακόμα κάποιους ανθρώπους!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS