ΑρχικήinetChrome 64: Chromebooks υποστηρίζουν το multitasking στα Android apps

Chrome 64: Chromebooks υποστηρίζουν το multitasking στα Android apps

Chrome 64: Η Google προσφέρει πλέον υποστήριξη ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλαπλών Android εφαρμογών σε υποστηριζόμενα μοντέλα Chromebook μέσω μιας επερχόμενης ενημέρωσης του Chrome OS που βασίζεται σε Linux.

Το Chrome 64 φέρνει μια νέα λειτουργία με την ονομασία “Android Parallel Tasks” η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν Android εφαρμογές στο παρασκήνιο ενός Chromebook που υποστηρίζει Google Play Store και Android apps.Chrome 64

Μέχρι στιγμής, το Chrome OS διακόπτει τις Android εφαρμογές όταν δεν χρησιμοποιούνται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών Android. Να σας υπενθυμίζουμε ότι η πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του Chrome OS είναι η έκδοση 63 και κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου, μία ημέρα μετά την προώθηση του Chrome OS 64 στο Beta channel.

Με το Chrome OS 64 μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Parallel Tasks Android στις ρυθμίσεις του Google Play Store, αλλά μόνο εάν έχετε ενεργοποιήσει το developer mode  στο Chromebook σας.

Το χαρακτηριστικό είναι καλά κρυμμένο από την Google καθώς μόνο τα μισά από τα διαθέσιμα Chromebook στην αγορά υποστηρίζουν εφαρμογές Android. Ωστόσο, είναι καλό να σημειώνεται πρόοδος όσον αφορά τη βελτίωση της υποστήριξης Android στα Chromebook καθώς το multitasking αποτελεί μια βασική λειτουργικότητα για τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Με βάση λοιπόν την είδηση αυτή, θα μπορούσαμε να αναμένουμε περισσότερα Chromebook μοντέλα με υποστήριξη για Android apps στο Google Play Store μέσα στο 2018. Αν όμως, είστε από τους τυχερούς που το Chromebook σας υποστηρίζει ήδη Android εφαρμογές και χρειάζεστε το multitasking, μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για την νέα έκδοση για να είστε πανέτοιμοι!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS