ΑρχικήinetΗ Microsoft κάνει update στον iPhone Browser με 3D Touch Support

Η Microsoft κάνει update στον iPhone Browser με 3D Touch Support

Η preview έκδοση του Microsoft Edge για iOS έλαβε άλλο ένα update σήμερα, και μεταξύ των highlights, υπάρχει υποστήριξη για 3D Touch.

Ο Microsoft Edge έφτασε στο Android και στο iOS με πολύ περισσότερες λειτουργίες φέτος και τώρα η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει την εφαρμογή πιο ισχυρή εναλλακτική λύση στα υπάρχοντα προγράμματα περιήγησης που κυριαρχούν στις δύο πλατφόρμες.

Η σημερινή ενημέρωση περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που αναμένεται με ενδιαφέρον για τους χρήστες iPhone, καθώς φέρνει υποστήριξη 3D Touch για τα μοντέλα που έρχονται με αυτή την τεχνολογία. Πατώντας με το πάτημα του εικονιδίου Edge στην αρχική οθόνη του iPhone, οι χρήστες μπορούν πλέον να ξεκινήσουν μια φωνητική αναζήτηση, να δημιουργήσουν μια νέα καρτέλα, να ανοίξουν μια καρτέλα InPrivate και να περιηγηθούν στην ανώνυμη ιστοσελίδα ή να εκκινήσουν έναν σαρωτή QR.

Επιπλέον, η νέα έκδοση του Microsoft Edge περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για δύο διαφορετικές επεκτάσεις, δηλαδή LastPass και 1Password. Και οι δύο διαχειριστές κωδικών πρόσβασης είναι διαθέσιμοι στο φύλλο κοινής χρήσης, επιτρέποντάς σας να συμπληρώσετε γρήγορα λεπτομέρειες όπως τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης κατά την περιήγηση στον ιστό.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για την έκδοση preview του Microsoft Edge, και αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με αυτό που παρατίθεται για λήψη στο App Store.

Η Microsoft προσφέρει μια ξεχωριστή έκδοση του προγράμματος περιήγησης Edge ως μέρος του προγράμματος TestFlight, το οποίο διαθέτει περιορισμένες θέσεις σε ιδιωτικούς testers, καθώς η εταιρεία θέλει να πάρει feedback για όλα τα χαρακτηριστικά πριν τα κυκλοφορήσει δημόσια.

Χωρίς αμφιβολία δεν θα πάρει πολύ καιρό πριν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κυκλοφορήσουν στην έκδοση App Store, αλλά όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που δουλεύουν στο preview.

Περαιτέρω ενημερώσεις με υποστήριξη για περισσότερες εφαρμογές και επεκτάσεις αναμένονται το 2018, καθώς οι εργασίες στο Microsoft Edge τόσο για το Android όσο και για το iOS προχωρούν με ταχύ ρυθμό αυτές τις μέρες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS